Trecutul, cu toate problemele lui, iese la lumină astăzi, ca şi cum s-ar fi strâns prea multe şi nu mai au loc, dau pe-afară. Sunt aceleaşi probleme, nimic nu e nou, însă abordarea ta poate fi alta.
 
Scorpion
 
Cei din anturajul apropiat îţi confirmă unele dintre bănuielile pe care le-ai întreţinut mult timp. Poate că pe undeva intervin şi exagerările tale.
 
Săgetător
 
Eşti sincer preocupat de resursele de orice fel, dar şi de repartizarea lor corectă. Nu este o zi potrivită pentru aşa ceva, fiindcă nu ai liniştea necesară. 
 
Capricorn
 
S-ar putea să aluneci, fără să îţi dai seama, spre o stare de spirit negativă, care te poate determina să tragi concluzii greşite şi să faci gesturi nepotrivite cu contextul.
 
Vărsător
 
Descoperi că ai multe motive de nemulţumire legate de propria persoană, dar ar trebui să ţii cont că nu îţi foloseşte la nimic să pui presiune pe tine în acest fel.
 
Peşti
 
Eşti foarte atent la toţi cei care fac parte din viaţa ta, direct sau indirect, şi îi evaluezi periodic. Astăzi ar trebui să îţi aminteşti şi partea bună a fiecăruia.