Ar fi de dorit să îţi propui chiar de la primele ore ale acestei zile să păstrezi măsura în toate, mai ales când apare o dorinţă restantă, fie ea de dată mai recentă sau mai veche.

Taur

Poate că astăzi vei reuşi să te impui, singur sau cu sprijinul unora dintre parteneri, dar este doar o satisfacţie de moment, care nu aduce beneficii nimănui.

Gemeni

Va trebui să te fereşti de exagerările celorlalţi şi mai ales de exemplul lor. Dacă cineva din preajmă face exces de autoritate, vei fi tentat să faci şi tu la fel, iar urmările nu vor întârzia să apară.

Rac

Eşti tentat să faci presiuni asupra celor dragi, crezând că rezultatele pe care le vei obţine contează mai mult decât calitatea relaţiei tale cu ei. Nu-ţi vor plăcea urmările pe care le vor avea acţiunile tale.

Leu

Există riscul să te concentrezi, în mod fals, pe caracterul urgent al unor probleme de familie şi să pierzi din vedere nevoia de a colabora, în mod real, cu apropiaţii.

Fecioară

Este suficient să ţii cont de nevoia de a-ţi simplifica viaţa şi vei lua cele mai bune decizii, în fiecare moment, inclusiv în relaţiile cu cei din familie.

Balanţă

Deşi nu îţi stă în fire, vei dori să obţii rezultate imediate, indiferent pe ce cale le obţii. Însă dacă laşi deoparte diplomaţia, nu te poţi aştepta la rezultate frumoase.

Scorpion

Cauţi cea mai simplă metodă ca să obţii un răspuns pozitiv la solicitările tale. Va trebui să iei însă în calcul şi efectul alegerii tale asupra celorlalţi.

Săgetător

E de ajuns să fii atent şi prezent şi vei reuşi să te ţii departe de conflicte, mai ales de cele artificiale, create de oameni neatenţi sau neglijenţi.

Capricorn

Ai şansa de a obţine răspunsurile aşteptate la întrebări esenţiale. Însă pentru asta trebuie să fii atent şi să descoperi cine ţi le poate oferi.

Vărsător

Eşti invitat să treci peste propriile concluzii şi păreri, ca să poţi repara relaţia cu un prieten sau cu unul dintre protectori, care a făcut acelaşi lucru pentru tine, la un moment dat.

Peşti

Te pândeşte un pericol subtil, acela de a face totul aşa cum crezi, fără să ţii cont de sugestiile celorlalţi care sunt şi ei implicaţi în ceea ce faci tu.