Prezicerile astrale pentru astăzi, 6 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 6 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 06.02.2018 09:34
Berbec
 
Te interesează propriile restanţe, deşi nu sunt prioritare. Dorinţele nu pot fi controlate foarte uşor şi, dacă le urmezi, te-ai putea trezi în situaţii dificile.
 
Taur
 
Vrei să ajungi la o înţelegere cu partenerii de cursă lungă, dar în termenii tăi, iar asta e foarte greu. Ai impresia că protejarea propriilor interese este singura opţiune viabilă.
 
Gemeni
 
Este suficient să îţi propui să ai ceva mai multă răbdare, chiar şi în situaţiile presante, şi vei obţine rezultatele dorite, iar aceasta va fi o surpriză inclusiv pentru tine.
 
Rac
 
Ai nevoie de coordonate clare ca să poţi judeca situaţiile pe care nu le înţelegi decât parţial sau deloc. Acestea se capătă însă în timp, odată cu înţelepciunea.
 
Leu
 
E ceva mai greu să ieşi din starea de tensiune astăzi, dar este necesar şi nici un efort nu ar trebui să fie prea mare ca să atingi acest scop.
 
Fecioară
 
Spre finalul zilei, lucrurile vor fi mai clare, inclusiv faptul că oamenii din jur au aceleaşi preocupări ca şi tine: vor să îşi protejeze interesele proprii.
 
Balanţă
 
Te poate cuprinde o revoltă accentuată, care să nu ducă la nimic bun şi să îţi servească drept suport pentru decizii neinspirate, destinate să te răzbune.
 
Scorpion
 
Eşti capabil să vezi clar ce anume este incorect în ceea ce faci, dar pentru a opri aceste acţiuni este nevoie de ceva mai mult şi nu e vorba de voinţă.
 
Săgetător
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să observi ce fac cei din jur şi ce îi motivează, ca să ştii cum pot fi ajutaţi să nu consume inutil.
 
Capricorn
 
Odată cu avantajele prieteniilor, vin şi riscurile de care trebuie să fii conştient, ca să nu ajungi în situaţii imposibile, din care nu îţi dai seama cum ai putea ieşi.
 
Vărsător
 
Dacă ai avea suficientă răbdare, ai vedea cum îţi motivezi singur alegerile care conduc la complicaţii de care apoi tot tu te plângi, în forul tău interior.
 
Peşti
 
Eşti atent la propriile dorinţe, pentru că le foloseşti ca motivaţie principală pentru eforturile pe care le depui la locul de muncă şi nu numai.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI