Horoscop 21 februarie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi puţin cam agitată

Horoscop 21 februarie: Nativii din zodia Rac vor avea o zi puţin cam agitată
Sursa: libertatea.ro Foto: huff.ro 21.02.2018 09:15
Berbec
 
Este o zi specială, care promite momente deosebit de frumoase, dar nu oricum, ci cu condiţia să dai dovadă de bunătate, toleranţă şi omenie, calităţi pe care şi tu le admiri la alţii.
 
Taur
 
Cuminţenia zilei de astăzi te poate ajuta nu numai să revii la gânduri mai bune, ci şi să schimbi unele intenţii războinice, să renunţi la ideea unor confruntări.
 
Gemeni
 
Eşti privilegiat prin faptul că vezi foarte limpede de ce e în stare fiecare dintre cei cu care ai de-a face astăzi, dar nu simţi nevoia să îi pedepseşti în vreun fel.
 
Rac
 
Poate fi puţin cam agitată ziua de astăzi, dar cu ceva mai multă răbdare decât ai de obicei şi cu multă bunăvoinţă, vei trece peste toate şi nici nu te vei consuma prea mult.
 
Leu
 
Pentru tine contează foarte mult abordarea şi de aceea refuzi să asculţi reproşuri, chiar dacă sunt jusitificate. Ar fi bine dacă te-ai putea detaşa suficient cât să poţi ţine cont de ce ţi se spune.
 
Fecioară
 

Ai acces la o soluţie foarte frumoasă pentru a repara ce ai stricat în relaţia de cuplu sau într-o altă relaţie importantă, dar pentru asta  trebuie să fii atent şi să vrei cu adevărat să repari.
 
Balanţă

Ţi se potriveşte invitaţia pe care ţi-o lansează această zi de a face tot ce ştii mai bine pentru a-ţi înfrumuseţa viaţa şi a-i determina şi pe cei din jur să îţi urmeze exemplul.
 
Scorpion
 
Este o zi deosebit de agreabilă, pe care o poţi umbri însă cu dorinţa ta de a impune un anumit punct de vedere despre o anumită persoană sau situaţie.
 
Săgetător
 
Mediul intim este cel mai potrivit pentru a aprecia corect frumuseţea acestei zile. De acolo îţi vei lua puterea de vedea partea bună a lucrurilor, pe care apoi o poţi transmite şi altora.
 
Capricorn
 
Cauţi inspiraţie, ceva care să te ajute să ieşi la lumină şi nu vezi că ai deja tot ce îţi trebuie. Ai şi ceva frumos, şi ceva bun, şi ceva care să te ajute să te detaşezi de probleme.
 
Vărsător
 
Ai puterea de a face un pas în spate, ca să poţi vedea mai bine ce e mai important – banii sau propria stare de sănătate.
 
Peşti
 
Chiar te vei simţi ca peştele în apă, alimentat de energia specială a acestei zile, şi se va vedea acest lucru în tot ce faci, dar mai ales în vorbele tale şi în gesturile pe care le faci.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI