Horoscop 14 februarie: Săgetătorii au nevoie de momente pe care să le petreacă în linişte

Horoscop 14 februarie: Săgetătorii au nevoie de momente pe care să le petreacă în linişte
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 14.02.2018 08:31
Berbec
 
Ai nevoie de repere clare pentru a judeca bine ceea ce se petrece sub ochii tăi şi a evita concluziile greşite. Astăzi, aparenţele înşală grav.
 
Taur
 
Te poţi retrage astăzi din toate situaţiile care te stresează, dar te vei lipsi, în felul acesta, de beneficiile pe care le-ai putea obţine şi vei realiza acest lucru când e prea târziu.
 
Gemeni
 

Eşti foarte atent la ideile care vin de la alţii şi bine faci. Te bazezi pe inspiraţie ca să ştii ce să alegi din tot ce ajunge la tine ca sugestie sau propunere.
 
Rac
 
Dacă vei face un efort sincer de a domoli gândurile pesimiste, vei observa şi rezultate care te-ar putea surprinde foarte plăcut.
 
Leu
 
Este foarte important să îţi preţuieşti partenerii de orice fel, în special pe cel de cuplu. Este în interesul tău să investeşti în acest tip de relaţii.
 
Fecioară
 
Ţi-ar prinde foarte bine să dai curs dorinţei de a schimba ceva la serviciu, de a aborda altfel munca. Ai mare nevoie de o atmosferă calmă şi revigorantă la locul de muncă.
 
Balanţă
 
S-ar putea să aluneci, fără să îţi dai seama, spre trecut. De acolo nimic nu arată frumos, nici prezentul şi nici viitorul, pe care îl colorezi deja în tonuri întunecate.
 
Scorpion

 
Exagerezi o serie de nemulţumiri, poate şi ca să acoperi alte probleme. De fapt, nu faci decât să fugi de anumite responsabilităţi, în special cele faţă de familie.
 
 
Săgetător
 
Ai mare nevoie de mai multe momente pe care să le petreci doar cu tine, ca să poţi judeca limpede evenimentele recente şi să îţi respecţi şi valorile personale.
 
Capricorn
 
Vei avea mai mult de câştigat dacă vei accepta şi părerile altora – de exemplu, ale celor din familie. Degeaba încerci să ţii totul sub control, ar trebui să ştii deja asta.
 
Vărsător
 
Trebuie să ieşi din negura provocată de propriile gânduri negre de care ţi-e din ce în ce mai greu să scapi. E greu, dar şi necesar să faci asta.
 
Peşti
 
Ţi-ar fi de mare folos să fii deschis la idei noi, propuneri sau revizuiri ale unor evenimente din trecut care te-au supărat foarte tare.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI