Prezicerile astrale pentru astăzi, 13 februarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 13 februarie
Sursa: libertatea.ro Foto: bota.al 13.02.2018 09:47
Berbec
 
Ai parte de o zi ceva mai senină, care confirmă anumite intuiţii ce au apărut sub forma unor intenţii bune pe care le-ai pus în practică.
 
Taur
 
Este o zi bună potrivită a lăsa partea bună din fiinţa ta să iasă la lumină, fără temeri sau reţineri. Vei culege destul de repede roadele acestor momente inspirate.
 
Gemeni
 
Eşti pregătit pentru idei noi, sugestii şi discuţii cu miză mare, pentru că te încearcă o dorinţă puternică de a progresa, iar această dorinţă e motorul multora dintre schimbările pe care le trăieşti.
 
Rac
 
Te consideri agresat de situaţiile în care eşti forţat să adopţi un alt punct de vedere, o părere complet diferită de convingerile tale. Trăieşti o etapă de maturizare.
 
Leu
 
Ai şansa de a renunţa la gândurile negre, cele care îţi pun piedici. Totul se petrece fără efort, într-un moment special, în care vei urmări doar să reduci tensiunea în care trăieşti.
 
Fecioară
 
Ai chef să schimbi ceva în viaţa ta şi ar fi bine să asculţi acest impuls care te îndeamnă să reduci povara pe care o porţi pe umeri şi care nu îţi foloseşte la nimic.
 
Balanţă
 

Suferi din cauză că partea frumoasă a vieţii nu îţi mai este la fel de accesibilă. Poate că ai dreptate, dar ştii foarte bine ce ai de făcut pentru a rezolva această problemă.
 
Scorpion
 
Locul şi rolul din familie sunt mai importante decât orice responsabilitate socială care te atrage acum. Poate că e mai simplu să fugi de apropiaţi, dar nu e deloc util.
 
Săgetător
 
Ai o mare influenţă asupra celor din anturajul apropiat, chiar dacă nu vezi acest lucru. Unii te consideră model, alţii te detestă, aşadar, eşti un reper şi pentru ei.
 
Capricorn
 
Greşeşti, dacă iei decizii doar pe baza promisiunilor că vei beneficia de multe avantaje, inclusiv băneşti. Aceste promisiuni pot fi, foarte bine, mincinoase.
 
Vărsător
 
Cel mai bun medicament pentru a te vindeca de zbuciumul sufletesc din ultima vreme, care te-a întors pe dos, este liniştea.
 
Peşti
 
Eşti deja învingător în multe dintre disputele care s-au încheiat de curând sau se vor încheia în scurt timp. Ai ocazia să vezi cât de preţioase au fost ideile care ţi-au venit prin intuiţie.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI