Prezicerile astrale pentru astăzi, 9 ianuarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 9 ianuarie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 09.01.2018 09:35
Berbec
 
Există posibilitatea să transformi această zi într-una agreabilă, dar numai dacă nu exagerezi cu eforturile de căutare a unui ţap ispăşitor pentru tot ce nu este sau nu merge cum ai vrea tu.
 
Taur
 
Poţi crea o atmosferă armonioasă la locul de muncă sau acasă, dacă vei dori acest lucru. Este suficient să ştii când să pui stavilă replicilor acide şi să te opreşti din ridicat pretenţii faţă de cei din jur.
 
Gemeni
 
Ai toate pârghiile necesare la îndemână pentru a evita escaladarea unui conflict cu cei dragi, dar îţi trebuie şi un strop de bunăvoinţă pentru a reuşi în acest demers.
 
Rac
 
Te adaptezi mai uşor la orice situaţie, iar neplăcerile, inclusiv cele din familie, nu ţi se mai par de netrecut. Este o zi pe care o poţi creiona conform celor mai bune intenţii pe care le ai.
 
Leu
 
Ai nevoie de un schimb de informaţii clare şi de comunicare sinceră cu toţi cei din anturajul apropiat, ca să îţi poţi regla aşteptările şi speranţele legate de aceştia.
 
Fecioară

 
Sigur ştii că unele situaţii nu pot fi controlate, dar dacă vei accepta să le faci o evaluare mai generoasă, vei vedea că nici nu e neapărat necesar să le controlezi.
 
Balanţă
 
Chiar dacă apar piedici în calea dorinţei tale de a face totul mai frumos şi mai bun în jurul tău, acestea nu pot reprezenta un motiv serios ca să renunţi. Dacă te ambiţionezi, le poţi depăşi.
 
Scorpion
 
Ai nevoie de stabilitate, de coordonate clare care să te ajute să evaluezi corect oamenii şi situaţiile din viaţa ta, mai ales dacă îi consideri pe cei din jur sursa tuturor problemelor tale.
 
Săgetător
 
Te consideri liber de obligaţiile faţă de un prieten sau de un întreg grup, drept pentru care treci la etapa de căutare a unui plasament mai bun al calităţilor tale.
 
Capricorn
 
Poate că te simţi puternic şi ai motive serioase pentru asta, dar ai tendinţa de a minimaliza efectele pe care deciziile tale le pot avea asupra celorlalţi.
 
Vărsător
 
Eşti prins într-o situaţie din care nu mai vezi vreo ieşire lejeră sau simplă. Poate că exact de asta ai nevoie ca să ajungi la liman: de căutarea unor soluţii mai inteligente.
 
Peşti
 
Îi ţii în şah pe cei care s-au întins mai mult decât aveau dreptul şi au abuzat de bunăvoinţa pe care le-ai arătat-o prea mult timp.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI