Prezicerile astrale pentru astăzi, 29 ianuarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 29 ianuarie
Sursa: libertatea.ro Foto: kohajone.com 29.01.2018 09:16
Berbec
 
Ar fi bine să ţii cont de sentimentele celor apropiaţi, de nevoile lor reale, cum ar fi, de exemplu, nevoia – pe care orice om o are! – de a trăi emoţii pozitive.
 
Taur
 
Ai ocazia de a face un schimb foarte avantajos de idei, gânduri şi/sau sentimente cu un prieten, cu un grup de persoane speciale sau cu un apropiat pe care acum îl redescoperi.
 
Gemeni
 
Este important să nu te laşi păcălit de propriile îndoieli şi să le transmiţi şi celorlalţi acest pesimism. Cu puţin efort, vrei reuşi să vezi partea bună din tot ce trăieşti acum.
 
Rac
 
Există riscul să te întuneci singur, să adaugi piedici la cele deja existente şi să ajungi să nu mai crezi nici tu în ceea ce faci în această perioadă.
 
Leu
 
Ai o soluţie ca să alungi gândurile negre şi supărările inutile, dar ca să ai acces la ea, este nevoie să faci un pas în spate, ca să ai imaginea de ansamblu şi să poţi evalua corect problemele cu care te confrunţi.
 
Fecioară
 
Este o zi amestecată, dar care îţi oferă şansa de a alege cum să o petreci. Cum vor fi preocupările tale reale, aşa va arăta şi ziua aceasta.

Balanţă
 
Te îndoieşti de şansa ta de a reuşi într-un proiect foarte important şi poate că ai şi argumente, dar asta nu te ajută deloc să ajungi unde îţi doreşti.
 
Scorpion
 
Te poţi confrunta cu dificultăţi majore, pe care nu le-ai anticipat, în relaţiile cu cei din anturajul apropiat. Poate că e momentul să reevaluezi anumite alegeri.
 
Săgetător
 
Îţi sunt puse la îndoială calităţile, poate şi pentru că tu ai crezut că sunt de la sine înţelese şi că nu mai e nevoie să demonstrezi nimic.
 
Capricorn

 
Sunt deja destul de dificile aceste zile pentru tine, aşa că nu e cazul să le complici şi mai mult cu gesturi menite să îţi aducă doar ţie anumite avantaje.
 
Vărsător
 
Va trebui să accepţi o schimbare a condiţiilor de muncă, cel mai probabil una care nu îţi este deloc pe plac. Starea de sănătate trebuie să fie o prioritate în această perioadă.
 
Peşti
 
Abia acum vezi cât de mult efort ai depus pentru a schimba lucrurile care te împiedicau să creşti. Este o zi bună pentru tratarea rănilor sufleteşti.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI