Horoscop 2 ianuarie: Nativii din zodia Taur vor avea mai multe întâlniri

Horoscop 2 ianuarie: Nativii din zodia Taur vor avea mai multe întâlniri
Sursa: libertatea.ro Foto: Woman2woman.ro 02.01.2018 09:00
Berbec
 
Este o zi cu emoţii intense, cele mai multe dintre ele fiind provocate de ceea ce auzi, ce vezi şi ce eşti tentat să decizi acum, deşi înţelegi că nu e un moment bun pentru asta.
 
Taur
 
Ai parte de întâlniri revelatoare şi de discuţii cu conţinut bogat, care îţi pot rămâne multă vreme în minte, ca o sursă de inspiraţie pentru împliniri viitoare.
 
Gemeni
 
Eşti orientat categoric spre realizări concrete, dar ai nevoie de sprijinul multor oameni pentru a le vedea împlinite. Aceasta este direcţia în care ar trebui să acţionezi acum.
 
Rac

 
Ai nevoie de stabilitate în toate domeniile vieţii, dar pentru asta ar fi necesar să ai şi obiective clare, ca să ştii cine te poate ajuta sau cine te poate împiedica.
 
Leu
 
Munca este, din nou, în prim-planul preocupărilor tale, de data aceasta, prin deciziile pe care ştii că trebuie să le iei sau, dacă le-ai luat deja, să le revizuieşti.
 
Fecioară
 
Este o zi importantă pentru tine, în care te poţi simţi luat pe sus de emoţiile pe care ţi le inspiră anumite situaţii sau persoane.
 
Balanţă
 
Ai nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru, dar ştii că e greu să îl obţii în lipsa unui sprijin real, care să vină de la persoane mai experimentate decât tine.
 
Scorpion
 
Te preocupă intens schimbările pe care le planifici în stilul tău de viaţă, vrei să fie profunde şi să genereze efecte spectaculoase. Rezultatele vor depinde de resursele personale.
 
Săgetător
 
Beneficiezi de un moment de claritate în gândire. Acesta e posibil să nu producă efecte imediat, dar va anula multe dintre legăturile tale bolnăvicioase cu trecutul.
 
Capricorn
 

Astăzi ar trebui să te concentrezi pe tine, pe nevoile tale reale şi să eviţi împrăştierea păguboasă a gândurilor care caută un ţar ispăşitor, în loc de soluţii.
 
Vărsător
 
Eşti invitat să te retragi din tot ce te consumă peste măsură, mai ales că azi începi să vezi clar ce anume te oboseşte sau chiar te epuizează.
 
Peşti

 
Eşti în etapa în care te eliberezi de cei care ţi-au indus ideea că nu vei putea trăi mai bine fără ei, fără sprijinul lor, care vine cu nenumărate condiţionări.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI