Horoscop 5 septembrie: Capricornii ar putea avea o zi destul de tensionată

Horoscop 5 septembrie: Capricornii ar putea avea o zi destul de tensionată
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 05.09.2017 09:28
Berbec
 
Poate fi o zi foarte interesantă prin invitaţii, propuneri sau simple provocări venite de la prieteni sau de la rudele apropiate.
 
Taur
 
Poţi beneficia de atenţia unor persoane cu autoritate, dar nu pentru scopuri strict personale, ci pentru cele comune. Este mult mai corect să împarţi beneficiile cu cei care te ajută acum.
 
Gemeni
 
Este important să nu ţii cont de orgoliile celor din anturajul apropiat şi să îţi vezi de treburile tale. Crizele de orgoliu trebuie gestionate de cei care le generează.
 
Rac
 
S-ar putea să ai momente de confuzie adâncă, din care să ai impresia că nu mai poţi ieşi. Poate că nu imediat, dar vei ieşi cu siguranţă. E suficient să vrei.
 
Leu
 
Deşi părerile partenerilor sunt foarte diferite de ale tale, asta nu înseamnă că se opun planurilor sau metodelor pe care ai de gând să le foloseşti.
 
Fecioară
 
Sunt posibile conflicte la serviciu, la care fie doar vei asista sau vei fi nevoit să te amesteci de partea cuiva. Ar trebui să fii atent cui îi vei da dreptate şi cui nu.
 
Balanţă
 
Poate fi dificil de luat o decizie acum, când totul e atât de confuz şi evoluţiile viitoare sunt atât de incerte. Nici nu e cazul să te grăbeşti, chiar dacă cineva te presează.
 
Scorpion
 
S-ar putea să te trezeşti prins într-o ceartă în familie pentru că nu ai făcut nimic, la momentul potrivit, ca să o previi, mediind un conflict mocnit.
 
Săgetător
 
Ţi se potriveşte foarte bine impulsul principal al zilei, care te invită să aduci la lumină tot ceea ce unii vor să ascundă, ca să le fie lor bine, adică doar lor.
 
Capricorn
 
Poate fi o zi destul de tensionată din cauza unor revendicări pe care le-ai lansat şi nu le-ai lămurit niciodată. Te-ai mulţumit să le exprimi şi le-ai lăsat să producă efecte.
 
Vărsător
 
Ai tendinţa de a ignora realitatea sau doar acele aspecte care te supără cel mai mult. Este complet inutil şi poate deveni dureros, la un moment dat.
 
Peşti
 
Percepi foarte bine ceea ce se petrece în planul secund, acolo unde oamenii cred că nu ajunge nimeni să vadă. Ţi-ar fi de folos dacă ai privi şi în propriul suflet.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI