Prezicerile astrale pentru astăzi, 31 august

Prezicerile astrale pentru astăzi, 31 august
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 31.08.2017 09:27
Berbec
 
Te întorci la probleme pe care le credeai rezolvate, legate de cei dragi, de gestionarea resurselor acestora sau de pasiunile tale, de timp liber.
 
Taur
 
Revii asupra unor discuţii neterminate cu cei din familie, de data aceasta pentru a ajunge la o soluţie, de comun acord. Dacă chiar se doreşte, se va şi reuşi acest lucru.
 
Gemeni
 
Te vezi nevoit să revii asupra unor discuţii, să te deplasezi în aceleaşi locuri, ca să vezi aceeaşi oameni, cu care credeai că ai lămurit suficient anumite probleme.
 
Rac
 
Vin plăţi restante sau suplimentare, de pe urma unor cheltuieli cam exagerate, legate de casă sau de familie. De data aceasta, nu mai este posibilă o amânare.
 
Leu
 
Ai putea să revii la gânduri mai bune şi să ai o atitudine mai realistă faţă de propriile nerealizări. Relaţia cu superiorii ar putea fi profund afectată, dacă nu vei face acest lucru.
 
Fecioară
 
Este important să îţi menţii echilibrul interior şi să refuzi vechiul tău obicei de a te frământa din nimic, toată ziua. Ar fi un consum suplimentar, inutil.
 
Balanţă

 
Ceva se schimbă în viaţa ta, un prieten absent revine sau abia acum îţi va deveni prieten, cu adevărat. Ai ocazia să recuperezi ceva din optimismul pierdut.
 
Scorpion
 
Eşti tentat să revii asupra unor decizii pe care le-ai luat sub presiunea unor evenimente. Nu este suficientă voinţa ta pentru ca situaţia să revină la ce a fost.
 
Săgetător
 
Unele dintre planurile de viitor trebuie revizuite, dar nu e momentul acum. Astăzi ai nevoie doar să vezi ce anume nu se potriveşte cu tine, cu aspiraţiile şi intenţiile tale.
 
Capricorn
 
Poate fi un moment de scadenţă a unor cheltuieli majore sau unul de bilanţ, în care va trebui să îi informezi pe apropiaţi cum anume ai cheltuit anumite sume.
 
Vărsător
 
S-ar putea să te trezeşti cu reproşuri legate de promisiuni uitate faţă de unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu.
 
Peşti
 
Unele dintre sarcinile de serviciu vor trebui reluate, îmbunătăţite sau refăcute de la zero. Rezultatele vor fi pe măsura aşteptărilor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI