Horoscop 25 august: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

Horoscop 25 august: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială
Sursa: libertatea.ro Foto: dcnews.ro 25.08.2017 09:46
Berbec
 
Este o zi deosebit de specială, prin invitaţia la domolirea celor mai agresive impulsuri şi la reconcilierea cu cei pe care i-ai considerat inamici din neştiinţă sau din cauza iritării.
 
Taur
 
Se vor debloca anumite probleme financiare, începând de azi, dar numai dacă ai fost corect cu ceilalţi, mai ales cu partenerii de orice fel sau cu membrii familiei.
 
Gemeni
 
A venit momentul pentru o dezlegare a celor mai dificile noduri din relaţia de cuplu. Este un bun punct de pornire pentru refacerea armoniei care v-a lipsit mult timp.
 
Rac

Până şi responsabilităţile cele mai grele vor începe să ţi se pară mai uşoare sau fireşti, iar pe acest fond pozitiv şi problemele de sănătate se vor simplifica sau vor dispărea.
 
Leu
 
Vei reuşi să te stabilizezi pe o direcţie pozitivă şi în relaţiile cu cei dragi şi în tot ce este legat de pasiunile tale, cele pe care le practici în timpul liber, pentru revigorare.
 
Fecioară
 
Problemele din familie intră în linie dreaptă, ceea ce poate însemna că se vor rezolva sau se vor complica şi mai mult, în funcţie de ceea ce fac sau refuză să facă cei implicaţi.
 
Balanţă
 
Încep să se deblocheze anumite situaţii, cum ar fi cele legate de examene, de întâlniri importante, demersuri administrative, eventual legate de rudele apropiate.
 
Scorpion
 
Vestea bună este că se vor simplifica unele situaţii care au consumat multe resurse, mai ales financiare. Problema e că resursele vor rămâne la fel de puţine.
 
Săgetător
 
Te vei simţi uşurat, eliberat de povara unor responsabilităţi pe care nu le-ai înţeles foarte bine de fiecare dată. Ai timp să le treci prin sita propriei conştiinţe.
 
Capricorn
 
Vei observa, începând de astăzi, o scădere a intensităţii unor procese interioare, de exemplu judecata ta faţă de tine va deveni mai blândă.
 
Vărsător
 
Ajungi mai uşor la anumite persoane, la informaţii pe care le-ai căutat îndelung. De acum înainte vei începe să îţi numeri prietenii adevăraţi şi nu îţi va lua prea mult timp să faci asta.
 
Peşti
 
Este o zi importantă, pe care o vei percepe ca atare, pentru că aduce o altă abordare a sarcinilor profesionale, mai lejeră, dar mai matură şi mai eficientă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI