Prezicerile astrale pentru astăzi, 16 august

Prezicerile astrale pentru astăzi, 16 august
Sursa: libertatea.ro Foto: cugetliber.ro 16.08.2017 09:43
Berbec
 
Vei simţi nevoia să te retragi din situaţiile care te consumă prea mult sau din conflictele pe care nu le mai poţi menţine la intensitatea de până acum.
 
Taur
 
Ai şansa unor asocieri frumoase, cu persoane deosebite, pe care le cunoşti deja, dar abia acum te apropii de ele, pentru că şi nevoile tale sunt diferite.
 
Gemeni
 
Vei fi în centrul atenţiei, cu sau fără voia ta, şi asta înseamnă că ar fi bine să fii mai atent la solicitările care vin de la cei din jur. Contează foarte mult pentru imaginea ta.
 
Rac
 
Ai nevoie de o lărgire a concepţiilor şi de abandonarea convingerilor care generează o presiune inutilă asupra ta. În mare, asta ar însemna o viziune mai constructivă.
 
Leu
 
Eşti invitat să îţi refaci vitalitatea şi să îţi regăseşti optimismul de care ai mare nevoie mereu. Este o zi în care ritmul activităţilor ar trebui să fie ceva mai redus.
 
Fecioară
 
Unul dintre partenerii importanţi vine cu un mesaj esenţial pentru viitor. Este suficient să existe un dialog sincer pentru ca acel mesaj să îşi arate adevărata valoare.
 
Balanţă
 
Ai tendinţa sinceră de a te ocupa mai mult de problemele celorlalţi, ca o confirmare a unor calităţi pe care ţi le cunoşti foarte bine.
 
Scorpion
 
Acorzi importanţă sentimentelor, dar numai dacă acestea nu incomodează anumite planuri sau iniţiative curajoase care te preocupă acum.
 
Săgetător
 
Vrei să evadezi din mediul intim, dar tocmai acolo vei găsi ceea ce cauţi, adică linişte, echilibru şi un cadru potrivit pentru preocupările tale preferate.
 
Capricorn
 
Cei din anturajul apropiat merită să le acorzi mai multă atenţie, mai ales dacă sunt foarte diferiţi de tine şi vorbesc despre lucruri pe care nu le înţelegi.
 
Vărsător
 
Eşti tentat să priveşti cu maximă îngăduinţă nevoile tale şi să le judeci aspru pe cele ale apropiaţilor. Cu un efort sincer, vei reuşi să învingi această tendinţă.
 
Peşti
 
Te armonizezi imediat cu oricine îţi iese în cale şi acest lucru va avea o influenţă deosebit de bună asupra rezultatelor pe care le vei obţine.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI