Prezicerile astrale pentru astăzi, 16 iulie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 16 iulie
Sursa: libertatea.ro Foto: libertatea.ro 16.07.2017 08:50
Berbec
 
Poţi ajunge la concluzii periculoase pentru stabilitatea relaţiilor importante, din cauza unor impresii greşite, cărora le dai prea multă importanţă.
 
Taur
 
Viteza cu care se derulează situaţiile complicate te poate conduce la derută şi la dorinţa de a tăia răul de la rădăcină, fără să ştii exact care este acel rău.
 
Gemeni
 
De la o persoană importantă pentru echilibrul tău vine provocarea zilei şi va trebui să îi faci faţă, cu eleganţă şi ceva mai multă bunăvoinţă.
 
Rac
 
Contează foarte mult motivele pentru care te vezi superior celorlalţi, pentru că pe baza lor judeci persoanele din jur şi ajungi la concluzii ciudate.
 
Leu
 
De la tine poate veni o atitudine nepotrivită, care inflamează un conflict mai vechi sau duce la apariţia unuia nou, care îi va surprinde şi pe cei din jur.
 
Fecioară
 
Ai foarte puţin control asupra situaţiilor care te pot supăra, dar asta nu înseamnă că vei fi scutit(ă) de efortul de a observa ce se petrece şi de a propune soluţii inteligente.
 
Balanţă
 
Poţi ajunge la controverse acide astăzi cu partenerul de cuplu sau cu o altă persoană importantă pentru tine. Soluţia nu e uşor de găsit, dar merită să faci un efort.
 
Scorpion
 
Există riscul să te amăgeşti singur( ă), deşi nu îţi stă în fire, din cauza unor situaţii pe care nu mai vrei să le suporţi aşa cum se prezintă acum.
 
Săgetător
 
Ai în faţă o zi ciudată, cu numeroase momente în care numai cu mintea limpede vei putea înţelege ceva din reacţiile celorlalţi, ca să poţi media un conflict sau mai mult.
 
Capricorn
 
Atmosfera de război din familie te ajunge din urmă, oricât ai încerca să fugi de ea. Astăzi se anunţă o nouă luptă şi nu te va întreba nimeni dacă eşti pregătit(ă).
 
Vărsător
 
Îţi complici singur(ă) viaţa, în numele unor valori pe care acum le consideri esenţiale pentru viitorul tău. Ţine cont de faptul că mâine ai putea îmbrăţişa alte valori, care să le contrazică pe cele de azi.
 
Peşti
 
Ai şansa de a ieşi neşifonat(ă) dintr-o situaţie complicată, cu condiţia să fii dispus(ă) la compromisuri şi să arăţi disponibilitate de a ieşi din starea de conflict.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI