Horoscop 22 martie: Racii ar putea fi antrenaţi într-un conflict

Horoscop 22 martie: Racii ar putea fi antrenaţi într-un conflict
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 22.03.2017 08:16
Berbec
 

Este destul de tensionată ziua, ca să nu mai fie nevoie şi de acţiunile tale agresive. E de ajuns să fii mai atent la ceilalţi şi vei observa ce ai de făcut, de fapt.
 
Taur
 
Există un culoar pe care te poţi strecura, ca să scapi de situaţiile complicate, dar asta nu înseamnă că vei reuşi să faci acest lucru pentru mult timp. Alegerea îţi aparţine.
 
Gemeni
 
Calmul te poate ţine departe de probleme azi, dar numai dacă vei reuşi să îţi păstrezi şi gândirea limpede. Emoţiile cu greu le vei controla, dar gândurile le vei putea coordona.
 
Rac
 
Este posibil un conflict cu partenerul de cuplu care te surprinde, pentru că ai crezut că ai îndepărtat factorii exteriori care provocau aşa ceva. Au mai rămas factorii interiori.
 
Leu
 
Poate scădea mult randamentul în tot ce faci, din cauza unor nemulţumiri care îţi ocupă atenţia mai mult decât e cazul. Trebuie să faci un efort sincer, ca să te centrezi pe ce ai de făcut.
 
Fecioară

 
Revii la supărările recente, la care nici nu renunţase şi doar le-ai îndepărtat din atenţia ta. Cele mai multe sunt legate de cei dragi, care nu au habar ce simţi tu.
 
Balanţă
 
Mediul intim poate deveni principala sursă de stres. Cauzele trebuie căutate în trecutul apropiat sau îndepărtat, în ce nu ai putut să ierţi până acum.
 
Scorpion
 
Replicile aspre te vor duce şi mai departe de cei de care ai nevoie. Poţi nega această nevoie, dar ea va rămâne în picioare.
 
Săgetător
 
Lipsa de satisfacţie legată de muncă se poate accentua, dar nu ar trebui să o laşi să îţi umbrească bucuria de a face ceva util, chiar şi fără o recompensă corespunzătoare.
 
Capricorn
 
Sunt şanse să poţi gestiona frumos problemele acestei zile, mai ales dacă vei fi pregătit şi pentru evoluţii diferite de cele pe care le-ai anticipat tu.
 
Vărsător
 
Sunt destule probleme în relaţiile cu anturajul, ca să nu mai vii şi tu cu replici neinspirate, care să complice şi mai mult situaţia.
 
Peşti
 
Ai impresia că realizările pe care le doreşti cel mai mult depind de ceilalţi, în special de persoanele pe care nu le poţi influenţa în vreun fel.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI