Horoscop 21 martie: Săgetătorii vor trece prin evoluţii neprevăzute

Horoscop 21 martie: Săgetătorii vor trece prin evoluţii neprevăzute
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 21.03.2017 09:32
Berbec
 
Vrei neapărat să vezi o schimbare în atitudinea superiorilor şi ai tendinţa de a-ţi forţa norocul, doar ca să obţii o reacţie care nu te va ajuta să te orientezi, deşi asta vrei.
 
Taur
 
Sunt posibile deziluzii pe care ţi le provoci singur, fără să îţi dai seama. Este un proces care durează de mai mult timp şi va mai dura, dacă nu renunţi la pretenţiile faţă de cei din jur.
 
Gemeni
 
Se poate instala o răceală în anumite relaţii, iar asta te va pune în dificultate, pentru că nu mai poţi acţiona cu dezinvoltură, fără teama de a fi judecat cu asprime.
 
Rac
 
Ai ce învăţa de la partenerul de cuplu sau o altă persoană importantă din viaţa ta, dar pentru asta trebuie să recunoşti valoarea sfaturilor sau a exemplelor pe care le primeşti.
 
Leu
 
Contează foarte mult să dai tu semnalul unei bune colaborări cu colegii sau superiorii, chiar dacă eşti convins că ei sunt datori să facă acest lucru.
 
Fecioară
 

Faptul că un apropiat se opune unei decizii deja luate este important şi poate ar merita să asculţi ce are de spus. Poate veni cu un sfat preţios.
 
Balanţă
 
Îţi asumi responsabilităţile din familie cu aceeaşi seriozitate cu care rezolvi sarcinile de serviciu. Ar fi un lucru bun, dacă nu ajunge să îţi mărească povara pe care o duci pe umeri.
 
Scorpion

 
Mesajul, cu sau fără cuvinte, care vine de la cei dragi ar trebui ascultat, pentru că îţi va face bine. Te poate ajuta să diminuezi duritatea în voia căreia te-ai lăsat.
 
Săgetător
 
Îţi face bine să fii deschis şi pregătit pentru evoluţii neprevăzute ale unor evenimente în care eşti implicat. Cu condiţia să nu te laşi cuprins de nesiguranţă.
 
Capricorn
 
O persoană discretă din anturajul apropiat are un mesaj pentru tine. O vei recunoaşte după senzaţia că îţi acoperă un gol pe care nu l-ai putut umple cu altceva.
 
Vărsător
 
Astăzi poţi ajunge la concluzia corectă că nu poţi controla relaţiile care te interesează. Aşa cum îţi preţuieşti libertatea, şi ceilalţi o preţuiesc pe a lor.
 
Peşti
 
Îi ţii la distanţă pe unii dintre apropiaţi, intenţionat şi conştient. Motivele le ştii doar tu şi dacă te-ar întreba cineva, ai spune că te comporţi normal.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI