Horoscop 8 decembrie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială

Horoscop 8 decembrie: Nativii din zodia Berbec vor avea o zi specială
Sursa: libertatea.ro Foto: avantaje.ro 08.12.2017 09:41
Berbec
 
Ai parte de o zi cu totul specială, în care ai putea renunţa, de bunăvoie, la motivele de conflict care ţi-au afectat relaţiile cele mai importante.
 
 
Taur
 
Există pericolul să îţi aminteşti astăzi de toate nemulţumirile legate de colegi sau de superiori şi să vrei să le exprimi, ca să te eliberezi de ele. Poate te gândeşti de două ori înainte să deschizi gura; ai putea tulbura apele şi strica relaţiile cu toţi cei cărora le faci reproşuri.
 
Gemeni
 
Ar fi bine să temperezi impulsurile războinice care te încearcă azi, pentru că îţi pot afecta relaţiile cu cei dragi. Ai putea, mai bine, să pui umărul la reconstrucţia sau îmbunătăţirea, după caz, a acestor relaţii.
 
Rac

 
Este indicat să laşi în urmă toate supărările provocate de cei din familie, ca să nu devină o povară inutilă pe umerii tăi. Ai mai multe de câştigat dacă eşti generos şi te arăţi dispus să ierţi.
 
Leu
 
Este indicat să laşi în urmă toate supărările provocate de cei din familie, ca să nu devină o povară inutilă pe umerii tăi. Ai mai multe de câştigat dacă eşti generos şi te arăţi dispus să ierţi.
 
Fecioară

Este important să eviţi exagerările – de exemplu, să nu ceri ceva ce ştii că nu ţi se cuvine sau să faci o nedreptate doar pentru că speri să obţii ceva pentru tine. Acestea se pot întoarce împotriva ta.
 
Balanţă
 
Dispare motivaţia din spatele unor conflicte pe care nu le-ai putut controla. Începând de astăzi, treci la treburi mai serioase, cum ar fi finanţele personale. Ai destule de pus la punct în acest domeniu.
 
Scorpion
 
Capeţi un plus de voinţă şi de determinare, dar fondul pe care apar aceste impulsuri este unul negativ, pentru că eşti orientat spre răzbunare sau spre o dreptate strâmbă. Nu va ieşi nimic bun din asta, mai bine stai şi cugetă un pic, înainte să faci lucruri pe care le vei regreta mai încolo.
 
Săgetător
 
Renunţi de bunăvoie la pretenţiile pe care le-ai avut faţă de prieteni, protectori sau rude şi care brusc ţi se par lipsite de sens. În plus, ai nevoie de linişte acum, mai mult decât de orice altceva.
 
Capricorn
 
Te bucuri pentru planurile pe care ţi le-ai făcut şi ai impresia că vor merge înainte fără niciun fel de piedici. Ar fi bine să te pregăteşti sufleteşte pentru schimbări neprevăzute. Să te bazezi pe un singur scenariu, pe care să-l crezi infailibil, e o mare greşeală.
 
Vărsător
 
Ai acumulat multe nemulţumiri, iar acum trebuie să te eliberezi de ele. Nu de alta, dar mai ai puţin şi explodezi! O simplă criză de nervi, în starea în care te afli, te-ar consuma enorm.
 
Peşti
 
Ai ajuns la finalul unor cheltuieli care-ţi trunchiau periodic bugetul sau al unor demersuri care ar fi putut să îţi aducă venituri mai mari. S-ar putea stinge şi conflictele legate de aceste chestiuni.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI