Horoscop 23 noiembrie: Capricornii trec printr-o situaţie complicată

Horoscop 23 noiembrie: Capricornii trec printr-o situaţie complicată
Sursa: libertatea.ro Foto: antena3.ro 23.11.2017 09:33
Berbec
 
Se complică relaţiile cu unii dintre prieteni, iar starea ta de revoltă împotriva lor poate duce la stricarea definitivă a relaţiilor cu aceştia.
 
Taur
 
E posibil să nu înţelegi mare lucru din situaţiile cu care te confrunţi, pentru că ai pierdut firul evenimentelor. Este de ajuns să recunoşti, faţă de tine, acest lucru şi vei reuşi să îţi revii.
 
Gemeni
 
Unele dintre datorii sau responsabilităţi îţi dau mari bătăi de cap, poate şi din cauză că partenerii nu şi-au făcut treaba aşa cum te aşteptai.
 
Rac
 
Astăzi poate să apară picătura care umple paharul de nemulţumiri în relaţia de cuplu. Vei fi tentat să iei decizii aspre, dar ştii foarte bine că nu e cazul. Noaptea e un sfetnic bun, aşa că mai aşteaptă măcar până mâine.
 
Leu
 
Ai multe pe cap, mai ales la serviciu, iar acesta poate fi motivul pentru care nu mai ai răbdare să asculţi ce spun superiorii sau chiar colegii care au nevoie de tine.
 
Fecioară
 
De dragul unor avantaje de moment, sacrifici şansa de a o lua de la capăt în relaţiile cu cei dragi. Poate că nu ţi se pare important acum să ţii cont de ei, dar nu e deloc aşa.
 
Balanţă
 
O persoană din familie ţine neapărat să dezgroape un secret sau să spună ceva ce ştie că poate provoca probleme celorlalţi. Nu prea ai cum să controlezi acest lucru.
 
Scorpion
 
Spui prea multe cui nu trebuie sau nu spui nimic celor care îţi cer acest lucru. Acest dezechilibru în comunicare nu îţi aduce nimic bun.
 
Săgetător
 
Pui la îndoială bunele intenţii ale unora dintre prieteni, din cauza unor asemănări între problemele de acum şi unele din trecut. Nu e tocmai cinstit ce faci şi s-ar putea să greşeşti.
 
Capricorn
 
Eşti principala sursă de discordie în familie şi în relaţiile cu prietenii. Este foarte complicată această situaţie şi trebuie tratată cu multă atenţie.
 
Vărsător
 
Este foarte important să ţii cont de propria intuiţie, ca să te poţi elibera de poverile pe care le duci pe umeri degeaba. Poate acum nu ţi se pare greu, dar va fi.
 
Peşti
 
Te revolţi foarte repede şi oricât te-ar costa, decizi să schimbi ceva ca să nu mai apelezi la un prieten mincinos sau la o rudă care şi-a arătat adevărata faţă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI