Horoscop 21 noiembrie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi

Horoscop 21 noiembrie: Ce ne prezic astrele pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 21.11.2017 09:10
Berbec
 
Vrei să porneşti un război cu toţi cei care se opun dorinţelor tale, chiar şi cu cei dragi care îţi lasă impresia că fac acest lucru. S-ar putea să te trezeşti singur pe câmpul de luptă.
 
Taur
 
Eşti mai cuminte azi, asta şi din cauza unei oboseli a minţii care te îndeamnă să iei lucrurile mai uşor şi să laşi excesele de autoritate deoparte. Nu-ţi prinde rău această atitudine.
 
Gemeni
 
Ai şansa de a ajunge la acea stare de echilibru interior care îţi permite să vezi problemele la adevărata lor dimensiune, dar şi partea bună din orice situaţie.
 
Rac
 
Te ocupi cu mare hărnicie de împlinirea unor dorinţe pentru realizarea cărora e nevoie de bani, dar nu acestea sunt cele care te supără, ci celelalte.
 
Leu
 
Te concentrezi pe ceea ce faci la locul de muncă, dar nu accepţi şi părerea celor cu care colaborezi, iar asta ar trebui să îţi dea de gândit, că doar nu deţii tu adevărul absolut.
 
Fecioară
 
Ai parte de o zi bogată în situaţii care îţi pot provoca reacţii emoţionale pe care nu le vei putea controla, cel puţin nu atât cât ai vrea.
 
Balanţă
 
Îţi îndrepţi atenţia spre oamenii care te-ar putea ajuta să faci un pas înainte, să îţi depăşeşti propriile limite. Vei vedea că este o alegere bună.
 
Scorpion
 
Vrei să ţi se recunoască autoritatea şi drepturile atât la serviciu, cât şi în familie, dar este o pretenţie care nu va fi onorată, pentru că ceri ceva care se obţine foarte greu, cu mult efort.
 
Săgetător
 
Priveşti spre viitor şi chiar dacă nu vezi doar părţi luminoase, te vei bucura când vei înţelege că o parte din situaţii vor evolua frumos şi benefic.
 
Capricorn
 
Ai acumulat mai multe nemulţumiri decât motive de satisfacţie. Întorci pe toate părţile ceea ce îţi lipseşte, în loc să vezi situaţia aşa cum este şi să acţionezi în consecinţă.
 
Vărsător
 
Te pot cuprinde sentimente negative, din cauza faptului că altora pare să le meargă mult mai bine decât ţie şi nu îţi convine deloc această situaţie.
 
Peşti
 
Îi priveşti în faţă pe cei care vor să îţi facă rău sau, cel puţin, nu vor să îţi fie bine. Le vezi limitele şi înţelegi că sunt deja pedepsiţi prin ceea ce sunt în acest moment.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI