Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 noiembrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 noiembrie
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 14.11.2017 09:29
Berbec
 

Comunicarea cu cei de care chiar ai nevoie poate avea de suferit, din cauza vitezei cu care vrei să obţii răspunsurile sau aprobarea acelora.
 
Taur
 
Se strică ceva în mecanismul pe care l-ai gândit de nenumărate ori pentru a duce la un anumit rezultat. Ai nevoie de adaptare, nu de revolta care nu va duce la nimic bun.
 
Gemeni
 
S-ar putea să trăieşti o deziluzie anume sau unele mai mici, care să te conducă la concluzii pesimiste, în legătură cu evoluţia ta profesională
 
Rac
 
O stare de confuzie neintenţionată, pe care o întreţii fără să îţi dai seama, poate duce la erori în activitatea profesională sau în abordarea unor probleme de sănătate.
 
Leu
 
Te vezi nevoit să renunţi la o plăcere sau să o diminuezi mult, din cauza cheltuielilor exagerate pe care le atrage după sine sau pentru că ai altceva mai util de făcut.
 
Fecioară
 
Ai ocazia de a vedea foarte clar cum anume se ajunge la problemele complicate din familie, cele care îţi dau mari bătăi de cap când se complică.
 
Balanţă
 
Un schimb de replici nedorit, dar susţinut, te poate conduce la concluzii negative despre un coleg, un superior sau despre propria activitate profesională.
 
Scorpion
 
Poţi ajunge la o pierdere, prin renunţare sau anulare a unor planuri. Va trebui să revii, nu peste mult timp, asupra acestor decizii.
 
Săgetător
 
Oscilezi mult între două sau mai multe variante, toate îţi provoacă aceeaşi nelinişte şi nu ştii ce să alegi. Graba nu te ajută cu nimic.
 
Capricorn
 
Cu sau fără cuvinte, tot va ajunge la tine o anumită informaţie pe care cineva din anturaj trebuie să ţi-o transmită neapărat.
 
Vărsător
 
Te preocupă pierderea unui prieten anume sau posibilitatea de a ajunge acolo. Protectorii nu sunt ceea ce par şi ar trebui să ştii asta.
 
Peşti
 
Te poate surprinde neplăcut reacţia unui superior sau a unuia dintre cei care apelează la serviciile, sfaturile şi ideile tale. Ţi se cere imperativ ceva ce nu eşti obligat să oferi.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI