Prezicerile astrale pentru astăzi, 18 ianuarie

Prezicerile astrale pentru astăzi, 18 ianuarie
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 18.01.2017 08:14
Berbec
 

S-ar putea să te confrunţi cu situaţii din care să nu ai nici cea mai vagă idee cum să ieşi, din cauză că sunt noi, nu ai experienţă şi vei reacţiona exagerat.
 
Taur
 
Deşi vei încerca, întreaga zi, să fii diplomat şi să te comporţi elegant, această metodă nu va mai funcţiona acum. Poţi fi dezamăgit sau poţi căuta o altă soluţie.
 
Gemeni
 
Este posibil să te confrunţi cu o stare de dezordine şi acasă, şi la serviciu. Impresia că lucrurile îţi scapă de sub control este doar o impresie, nu trebuie să devină altceva.
 
Rac
 
Sunt destule problemele de zi cu zi care îţi dau bătăi de cap, ca să le mai poţi colecta şi pe cele ale persoanelor din anturaj care vor veni să se plângă la tine.
 
Leu
 
Ai putea complica situaţii care sunt chiar simple, din cauza nemulţumirilor acumulate în legătură cu acele subiecte. Este esenţial să îţi păstrezi mintea limpede.
 
Fecioară
 
Ai avea de ales între două variante pozitive, dar care nu îţi convin. Poţi economisi, ca să scapi de unele probleme cu banii, sau poţi face eforturi mai mari.
 
Balanţă
 
E cam mult zgomot în jur şi ca şi cum nu ar fi suficient, poate să apară un factor de stres suplimentar, din familie sau din trecut.
 
Scorpion
 
Renunţi mai uşor la discuţii în contradictoriu şi chiar la disputele care îţi făceau plăcere altădată. E mai bine aşa, vei economisi multe resurse preţioase.
 
Săgetător
 
Un eveniment minor, o situaţie oarecare îţi pot aminti de dureri pe care ai crezut că le-ai lăsat în trecut. Vei reuşi să treci peste toate, cu multă bunăvoinţă.
 
Capricorn
 
Poţi deveni sursa unor conflicte în anturaj, din neatenţie sau din neglijenţă. Le vei putea aplana, dar numai dacă îţi vei recunoaşte, mai întâi, contribuţia.
 
Vărsător
 
Sunt şanse mari să poţi ignora multe dintre complicaţiile acestei zile. Dar nu vei avea prea multe de câştigat.
 
Peşti
 
Tensiunile zilei vin din situaţii obişnuite, dar cu o încărcătură emoţională negativă. Le vei putea controla, dar pentru asta e nevoie de eforturi sincere.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI