Horoscop 13 ianuarie: Vărsătorii ar putea trece prin mai multe momente pline de dezamăgire

Horoscop 13 ianuarie: Vărsătorii ar putea trece prin mai multe momente pline de dezamăgire
Sursa: libertatea.ro Foto: romaniatv.net 13.01.2017 09:36
Berbec
 
Poate fi mai dificil să te mobilizezi pentru a rezolva ceea ce e urgent şi necesar. Cu siguranţă, însă, vei avea motive de mulţumire, dacă vei face acest efort.
 
Taur
 
Ai vrea să te ocupi de familie, de casă, dar e greu să îţi găseşti motivaţia, dacă nu este strâns legată de propria persoană, în mod direct.
 
Gemeni
 
Auzi invitaţiile, mesajele celor din anturajul apropiat ajung la tine, dar nu ai dispoziţia necesară pentru a le onora solicitările şi nici pentru a le da explicaţii.
 
Rac
 
Ceea ce te atrage, de obicei, nu mai e la fel de interesant şi astăzi. Ai nevoie de motive suficiente ca să te poţi implica în ceea ce faci şi nu va fi uşor să le găseşti.
 
Leu
 
Există riscul să risipeşti energia personală în treburi care nu se pot rezolva imediat sau să te apuci de mai multe şi să nu finalizezi mare lucru.
 
Fecioară
 
Multe gânduri neclare, eforturi inutile, cam aşa ar putea arăta ziua de astăzi. Soluţia e simplă, dar nu e uşor de aplicat: să te limitezi la ceea ce contează.
 
Balanţă
 
Poţi aştepta mult timp răspunsul la o întrebare adresată unui apropiat sau poţi lansa o invitaţie care să nu ajungă la destinaţie. Ar fi bine să ai variante de rezervă.
 
Scorpion
 
Încerci să ajungi la anumite concluzii, să îţi reconstruieşti autoritatea pierdută faţă de membrii familiei sau la serviciu. Şansele de reuşită sunt mici, astăzi.
 
Săgetător
 
Poţi visa cu ochii deschişi la cum va fi când vei reuşi să îţi duci la îndeplinire planurile de viitor. Sau poţi face ceva pentru asta, acum, în prezent.
 
Capricorn
 
Te simţi bine în momentele în care îţi sunt respectate recomandările, dar nu mai e la fel când trebuie să faci tu acest lucru.
 
Vărsător
 
S-ar putea să treci prin mai multe momente încărcate de dezamăgire, pe care ţi le provoacă partenerul de cuplu, fără să aibă vreo idee despre ceea ce simţi tu.
 
Peşti
 
Munca e la fel de importantă, dar motivaţia pentru efort nu mai e la fel. Ai putea adopta un alt ritm de lucru, ceva mai relaxat sau alegi ceea ce e mai uşor de făcut.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP