O înţelepciune cu care nu te întâlneşti prea des te îndeamnă să faci unele concesii, fie prin discuţii amabile, fie prin concesii concrete pe care le faci unor apropiaţi.

Taur

Degeaba încerci să reeditezi anumite evenimente din trecut, ca să recuperezi o anumită poziţie. Situaţia este dinamică şi nu va reveni la ceea ce îţi doreşti tu.

Gemeni

Vrei neapărat ca anumite propuneri de-ale tale să fie respectate şi să îţi fie recunoscute meritele pentru orice rezultat obţinut. Poate că ai dreptate, dar contează mult tonul.

Rac

Poţi avea o zi excelentă, în special în compania partenerului de cuplu şi dacă vei fi de acord să dai mai multă importanţă armoniei de care ambii aveţi nevoie.

Leu

Îţi vin în minte idei excelente, pe care vei dori, bineînţeles, să le pui în practică. Unele dintre ele se vor realiza, dar cu răbdare şi multă muncă.

Fecioară

Din complicaţiile apărute în relaţiile cu cei dragi vei înţelege unde ai greşit şi ce poţi face ca să îndrepţi situaţia. Pentru asta e nevoie să fii sincer cu tine însuţi.

Balanţă

Este un moment foarte bun pentru a scoate la lumină anumite intrigi, cele care ţi-au complicat viaţa în ultima perioadă. E nevoie de calm şi de multă bunăvoinţă.

Scorpion

Vrei neapărat să ştii pe cine te poţi baza, dar tu eşti factorul care tulbură încrederea atât de necesară între parteneri, asociaţi, prieteni.

Săgetător

Senzaţia că multe dintre situaţiile în care eşti implicat au devenit de necontrolat este falsă. Ţi se cere doar să fii atent şi să te organizezi mai bine.

Capricorn

Există riscul să te muţi, cu gândul, într-un viitor care arată, în imaginaţia ta, mult mai bine decât prezentul. Nu îţi foloseşte la nimic.

Vărsător

Este un moment bun pentru a construi un alt plan, ceva mai concret, poate chiar mai realist. Contează mult pe cine te bazezi şi să nu te bazezi prea mult pe o anumită persoană.

Peşti

Reformulezi anumite scopuri, cele pe termen scurt, ca să te poţi concentra în mai puţine direcţii. Este o alegere foarte bună, în contextul actual.