Beneficiezi de un tip mai aparte de sprijin din partea unui prieten care ştie mai multe decât zice. Ar fi bine să şi asculţi ce au să îţi spună oamenii la care apelezi pentru sfaturi.

Taur

Există riscul unei pierderi de imagine, bineînţeles involuntară, ca urmare a unui conflict cu unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu.

Gemeni

S-ar putea să observi mai multe tensiuni decât de obicei la locul de muncă şi să te simţi neajutorat din acest motiv. Poate că nici nu este cazul să intervii în vreun fel.

Rac

O mică şansă poate duce azi la rezolvarea unei probleme, dar e destul de firavă încât să nu fie cazul să ajungi la concluzii finale despre situaţia respectivă.

Leu

Din familie sau de la partenerul de cuplu poate veni o problemă neaşteptat de complicată, care poate duce la nervozitate sau la dureri de cap, la propriu.

Fecioară

 Este mai bine pentru tine să nu te grăbeşti astăzi, mai ales la serviciu, ca să nu amesteci lucrurile. Poate că nu eşti în cea mai bună formă şi asta va fi o frână naturală.

Balanţă

Un mesaj duplicitar vine de la o persoană dragă şi, din cauza vitezei de reacţie, ai putea dovedi că nu ai înţeles corect ce a vrut aceasta să spună.

Scorpion

De la tine va pleca principala problemă a zilei către cineva drag. Vrând să ajuţi, există riscul să provoci şi mai multe probleme, dacă nu eşti atent.

Săgetător

Se poate debloca o anumită problemă, una din familie sau una de sănătate, pentru un timp. Este important să nu te implici foarte mult acum, ca să nu tulburi apele din nou.

Capricorn

E rost de un câştig, pe termen scurt, sau de o sumă mică. De tine depinde dacă vei accepta să faci vreun efort în aceste condiţii.

Vărsător

Ai ocazia de a repara o relaţie cu un apropiat sau de a intra în contact cu cineva care te va ajuta în acest sens. Este esenţial să înţelegi unde ai greşit.

Peşti

Este o zi care poate deveni complicată, dacă te vei lăsa în voia unui impuls războinic, acela care îţi şopteşte că numai prin agresivitate poţi obţine ce vrei.