Leu
 
Intensitatea neobişnuită a unor emoţii negative te poate îndepărta mult de la scopul tău, acela de a consolida relaţiile cu cei dragi.
 
Fecioară
 
În interiorul tău e firul pe care îl cauţi, capătul încâlcelii de emoţii acumulate, care te poate aduce în pragul unor decizii regretabile.
 
Balanţă
 
De la cei din anturajul apropiat vin semnale care te vor ajuta să te orientezi într-o chestiune delicată, pe care ai evitat să o abordezi direct.
 
Scorpion
 
Te uiţi la resursele de care dispui şi nu îţi place deloc. Ai nevoie de mai mult şi de mai multe, dar nici tu nu poţi spune pentru ce.
 
Săgetător
 
Eşti foarte concentrat asupra propriei persoane şi asta te va ajuta să nu iroseşti nici timpul, nici altfel de resurse. Cheia succesului este organizarea.
 
Capricorn
 
Se reunesc anumite forţe, care nu îţi sunt favorabile, şi ai face bine să fii mult mai prudent şi în vorbe, şi în fapte, ca să poţi vedea clar situaţia.
 
Vărsător
 
În funcţie de cât de matur eşti, vei sesiza sau nu valoarea unui sfat, a unui îndemn pe care ţi-l adresează un apropiat. Câştigurile vor fi ale tale, la fel şi pierderile.
 
Peşti
 
Te poţi simţi presat, mai mult decât de obicei, de responsabilităţile profesionale. Ai de ales între a ţi le asuma, calm şi elegant, sau a te revolta, în mod inutil.