Te pot afecta, dacă vei permite acest lucru, schimbările din atitudinea unor persoane de care îţi pasă, deşi nu îţi sunt foarte apropiate.

Taur

Ceva îţi spune că e momentul să preţuieşti mai mult oamenii decât orice altceva. Ai avea de câştigat, dacă te vei putea convinge să faci acest lucru.

Gemeni

Poate fi o zi delicată în cuplu, dar nu oricum, ci pe fondul unor erori din trecutul foarte apropiat. E nevoie doar să le recunoşti şi vei înţelege şi cum să le repari.

Rac

Calmul şi răbdarea de care dai dovadă astăzi, în special la locul de muncă, vor da roade bogate pe toate planurile, inclusiv cel al sănătăţii tale şi a celor din jur.

Leu

Dincolo de ceaţa răspândită de membrii familiei, din diverse motive, există siguranţa unui sfat care vine de la un om cu adevărat binevoitor, de exemplu, partenerul de cuplu.

Fecioară

Munca trece pe primul loc şi eşti foarte atent la orice sursă de distragere a atenţiei. Vei reuşi să te concentrezi, dar va exista un preţ, un stres suplimentar.

Balanţă

Cineva drag te va scoate din butoiul cu melancolie, dar va trebui să te menţii singur, cu puterile tale, departe de motivele care te-au dus acolo.

Scorpion

Vei reuşi să afli anumite lucruri care îţi vor folosi, inclusiv pentru a-ţi regla situaţia financiară. Numai că trebuie să ai răbdare, să nu le foloseşti acum.

Săgetător

Deşi eşti foarte atent, este posibil să nu prinzi din zbor, aşa cum îţi doreşti, toate informaţiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie importantă.

Capricorn

Situaţiile complicate, care îţi dau bătăi de cap, nu sunt chiar aşa cum par şi poate ţi-ar fi mai bine dacă ai lăsa concluziile radicale pe altădată.

Vărsător

Ai şansa de a reevalua un sfat primit de la o rudă sau un prieten şi pe baza acestuia să începi un proiect care te va încânta foarte mult.

Peşti

Ca să te poţi simţi bine, să ai încredere în tine şi să te poţi implica aşa cum se cuvine în ceea ce faci, ai nevoie de odihnă, dar să fie reală şi să cuprindă toate părţile fiinţei tale.