Ai putea să strici, pe termen lung, relaţiile cu unele persoane din anturajul apropiat, doar pe baza unor impresii pe care mâine le vei vedea cu totul altfel...

Taur

Dincolo de liniştea care pare să domnească în familie, se duc lupte discrete pentru asigurarea unei poziţii superioare. Este un semnal negativ, de rătăcire.

Gemeni

Ai putea intra în conflict, fără un motiv clar, cu cei din anturaj. Doar luciditatea te va ajuta să alegi să nu pui paie pe foc, indiferent cât de tare te-ar supăra cineva.

Rac

Ar fi de dorit să porneşti, de la primele ore, cu intenţia clară de a proteja relaţiile cu toţi cei dragi - în primul rând, faţă de propriile porniri negative.

Leu

Se poate ajunge la situaţii greu de suportat în familie, din cauza acumulării de nemulţumiri. Vei avea de ales între a le exprima tu, în locul celorlalţi, sau a le ascunde din nou.

Fecioară

Discuţiile obişnuite pot conduce la conflicte din care nimeni nu va înţelege mare lucru, pentru că situaţiile expuse sunt complexe şi nu se pot rezolva uşor.

Balanţă

Un apropiat poate fi sursa unei furtuni care va afecta viaţa multora din jurul tău. Poţi contribui şi tu la aceste situaţii, în bine sau în rău...

Scorpion

S-ar putea să ai reacţii excesive şi din acest motiv să pui pe fugă unii dintre cei mai valoroşi apropiaţi ai tăi, de la serviciu sau de acasă.

Săgetător

Poţi ajunge foarte uşor la bănuieli legate de persoane care nu ţi-au dorit binele, orice ai fi făcut pentru ele. Nu trebuie să uiţi că alegerea le aparţine.

Capricorn

Tentaţia zilei vine de la înclinaţia de a vedea numai ceea ce nu îţi convine şi nu te avantajează în relaţiile de familie sau cele de prietenie.

Vărsător

Există un risc real de a strica o relaţie esenţială pentru echilibrul tău. Poate fi relaţia de cuplu sau o alta, la fel de importantă, pe care o subminezi de multă vreme.

Peşti

Se tot adună motivele de pesimism legate de şansele de a evolua pe plan profesional sau pe orice alt plan îţi doreşti un progres. De tine depinde ce efecte vor avea.