Singura dilemă reală a acestei zile ar trebui să fie ce să faci de acum înainte la serviciu: să îţi menajezi starea de sănătate sau să accepţi şi mai multe eforturi?

Taur

Poate fi o zi deosebit de frumoasă, mai ales în domeniul relaţiilor cu cei dragi. Norii negri nu vor lipsi, dar vei şti cum să faci să se arate soarele printre ei.

Gemeni

Locul tău în familie este condiţionat, poate nu într-un mod foarte corect, de asumarea unor responsabilităţi. Nu trebuie nici să le accepţi, nici să le respingi, le poţi negocia.

Rac

Relaţiile cu anturajul s-au schimbat mult, poate pe unii dintre apropiaţi poţi spune chiar că nu-i mai recunoşti. Ar fi bine să ţii cont de aceste schimbări, este inutil să le negi.

Leu

Ai posibilitatea de a schimba ceva în atitudinea ta faţă de bani şi de bunuri, inclusiv faţă de cele pe care nu le ai şi nici nu crezi că le vei avea vreodată. Poate nici nu ai nevoie de ele!

Fecioară

Vei avea ocazia să vezi cu ochii tăi cum alungarea unui gând poate duce la limpezirea situaţiei. E un lucru simplu, deşi pe moment îţi pare un procedeu... magic.

Balanţă

De la tine pornesc toate astăzi, de la certuri până la momentele foarte frumoase, în care armonia aceea pe care o apreciezi atât de mult va fi la ea acasă.

Scorpion

Înclini spre ideea de a avea discuţii secrete cu cei implicaţi în situaţiile pe care vrei să le controlezi. Este o metodă care nu va funcţiona de această dată.

Săgetător

Există o dorinţă evidentă de armonie astăzi şi vei ţine cont de ea, pentru că îţi este de folos. Ai nevoie de un mediu pozitiv, în care să te dezvolţi.

Capricorn

Va exista un moment, pe parcursul zilei, în care va trebui să alegi între o dorinţă de-a ta şi una a altcuiva, cel mai probabil a unui superior sau o altă persoană cu autoritate.

Vărsător

Poţi vedea cum se reglează de la sine anumite procese şi dacă vei fi suficient de sincer(ă) cu tine, vei recunoaşte că eşti surprins( ă) de aceste evoluţii.

Peşti

Ai nevoie de bunăvoinţa unor parteneri sau asociaţi, iar pentru a o păstra trebuie să faci unele concesii. Nu e ceva complicat, trebuie doar să-ţi dai puţin silinţa.