Pot să reapară motive de conflict în cuplu, pe care le-ai crezut epuizate. Sunt probleme vechi şi poate ar fi bine să le clarifici cu această ocazie.

Taur

Se profilează unele complicaţii la serviciu, provocate de problemele unui coleg sau ale unui şef. Este necesar să dai dovadă de înţelegere faţă de toţi cei din jur.

Gemeni

Se poate strica armonia din relaţiile cu cei dragi, din motive stupide, de moment. Cauza principală se ascunde, însă, în accesele de orgoliu ale fiecăruia.

Rac

Te întorci, vrând-nevrând, la problemele din familie, cele din relaţiile cu cei din familie, deşi ai avut impresia că au fost date uitării cu ceva timp în urmă.

Leu

Te vezi nevoit să te confrunţi cu anumite consecinţe, poate cele mai neplăcute, ale unor discuţii pe ton ridicat sau ale unor dispute acute cu cei din anturajul apropiat.

Fecioară

Poate ai crezut că nu te vei mai confrunta cu o anumită categorie de probleme, cele care reapar astăzi, dar realitatea îţi arată că nu e deloc aşa.

Balanţă

Ai ocazia să vezi, foarte clar, cum anume pui în pericol armonia din relaţiile importante, care sunt problemele pe care le generezi tu şi pe care le poţi controla.

Scorpion

Te întorci, fără să dai prea multă importanţă acestui lucru, la obiceiuri relaţionale care ţi-au provocat multe probleme, deşi ţi-ai propus să scapi de ele.

Săgetător

Anumite situaţii te trimit cu gândul  la evenimente din trecut pe care le-ai crezut depăşite şi definitiv încheiate. Mai sunt destule de lămurit, dar finalitatea este benefică.

Capricorn

Se conturează evoluţii surprin-zătoare ale situaţiei tale la serviciu, pot reveni propuneri pe care credeai că nu le vei mai auzi sau pot fi date uitării propuneri mai recente.

Vărsător

Situaţia, în ansamblu, cere o intervenţie sinceră în problemele relaţionale pe care le-ai generat, mai ales cu cei din anturajul apropiat. Este important să faci acest lucru acum.

Peşti

Te întorci cu faţa spre un vechi colaborator, partener de afaceri sau de combinaţii fel de fel, ca să poţi face planurile de care ai nevoie acum.