Fecioară

Eşti foarte concentrat pe ceea ce te supără, în special cei din anturajul apropiat, dar ar fi bine să ţii cont de posibilitatea de a-i îndepărta chiar pe cei care te pot ajuta.
 
Balanţă
 
Acorzi mai multă atenţie banilor sau resurselor de orice alt fel. Munca depusă are importanţă doar dacă aduce beneficii şi poate că această alegere nu e cea mai bună.
 
Scorpion
 
Ai impresia că totul e sub control, că îţi vei putea ascunde adevăratele intenţii, dar nu e deloc aşa şi poate ar fi bine ca, pentru o vreme, să fii mai atent la ceea ce faci.
 
Săgetător
 
Eşti invitat să te ocupi de probleme spinoase, cum ar fi cele din mediul intim, acolo unde se acumulează mereu tensiuni nerezolvate.
 
Capricorn
 
Cu un ochi priveşti spre viitor, cu altul spre cei de care depind planurile tale. Această supraveghere continuă te consumă mai mult decât ai putea crede.
 
Vărsător
 
Te pot surprinde anumite decizii ale unor superiori cu care ai avut dintotdeauna o relaţie bună. O reacţie moderată te poate feri de complicaţii suplimentare.
 
Peşti
 
Dorinţa ta de a depăşi anumite obstacole, multe dintre ele ridicate chiar de tine, în timp, este o motivaţie suficientă pentru a face un pas înainte.