Un amestec exploziv de emoţii, frustrări şi dorinţe intense te poate conduce la reacţii care îi pot îndepărta pe cei din jur, fără să le mai poţi oferi explicaţii.

Taur

Dacă vrei, găseşti imediat o mie de motive de conflict cu partenerii importanţi, mai ales cu cel de cuplu. Problema e cum anume ai de gând să repari ce vei strica pe această cale.

Gemeni

Anumite sarcini de serviciu cer calităţi pe care nu le accesezi foarte uşor şi asta poate genera un stres suplimentar. Dorinţa de a te adapta rapid la orice situaţie este o soluţie bună.

Rac

Ai de ales între a continua distrugerea unei relaţii sentimentale pentru o himeră, sau a continua să o construieşti cu sinceritate maximă.

Leu

Se bat cap în cap problemele proprii cu cele ale familiei şi e nevoie doar de un compromis, nu de un refuz categoric adresat celor care nu ştiu nici ei cum să te ajute.

Fecioară

Îţi îndrepţi atenţia asupra celor din anturajul apropiat şi bine ar fi să le şi explici acest lucru. Atât timp cât intenţiile tale sunt bune, nu ai de ce să te ascunzi.

Balanţă

Treci la chestiuni concrete, dar fără să fii pregătit pentru asta. Tensiunea acumulată se poate transforma într-un nou obstacol în calea rezolvării acelor probleme.

Scorpion

Este esenţial să nu te laşi în voia primului impuls, pentru că acesta va fi momentul care poate duce la eşecuri dureroase, tocmai din cauza grabei.

Săgetător

Se amestecă diversele probleme cu care te confrunţi şi tentaţia principală va fi să le neglijezi sau să le abordezi drastic, ca şi cum ai rezolva ceva în acest fel.

Capricorn

Ceri sfatul unor persoane nepricepute sau care nu sunt ceea ce par, din cercul de prieteni. Atmosfera din familie e la fel de încărcată, dar nu vrei să te ocupi de asta.

Vărsător

Se complică, peste puterea ta de a suporta, anumite situaţii, atât în familie, cât şi pe plan profesional. Este un moment complicat, din care trebuie să ieşi onorabil.

Peşti

Interesele tale cele mai noi sunt legate de casă, de mediul intim. Înţelegi şi că va trebui să remodelezi multe dintre aspiraţiile mai vechi, din acelaşi domeniu.