Există riscul unor confruntări cu cei din anturajul apropiat, dar îl vei putea diminua.Condiţia este să înţelegi cum contribui tu la apariţia acestor tensiuni

Taur

Ar fi păcat să-ţi pierzi timpul cu dispute sterile şi conflicte iscate din neînţelegeri. Ai posibilitatea de a alege cum să fie ziua de azi.

Gemeni

Există o tendinţă puternică spre pragmatism, dar unii dintre cei din jur ar putea avea cu totul alte preocupări şi te-ar putea deruta, dacă le vei permite.

Rac

Te exprimi bine, dar asta nu înseamnă că poţi spune tot ce îţi trece prin minte. Este important să fii atent(ă), să observi şi abia apoi să vorbeşti.

Leu

Tensiunile de azi sunt provocate de neatenţia unor apropiaţi, iar ţie îţi revine responsabilitatea de a le împiedica să se transforme într-o problemă reală.

Fecioară

Este o zi importantă pentru tine, prin faptul că anumite reacţii pot deveni baza unor viitoare decizii, ale tale sau ale celor care sunt atenţi la tine.

Balanţă

Ţi-ar prinde bine să-ţi revizuieşti anumite impresii care capătă tot mai multă importanţă, cum ar fi ideea că familia trebuie să te sprijine necondiţionat.

Scorpion

E necesar să regândeşti anumite strategii, mai ales pe cele legate de viitorul relaţiilor cu cei dragi. Beneficiezi de informaţii care-ţi sunt de mare folos.

Săgetator

Poţi construi ceva pe bazele pe care le pui acum, iar dacă vei avea şi suficientă răbdare, vei progresa dincolo de nivelul către care ţinteşti.

Capricorn

Îţi sunt serios puse la încercare valorile, de la încrederea pe care o ai în cei dragi până la planurile pe care le-ai făcut. Este nevoie de răbdare.

Văsător

Este foarte greu să pui în aplicare, în acest moment, un plan legat de un proiect profesional pe care l-ai amânat sau nu ai avut cum să-l demarezi.

Peşti

Situaţiile au o dinamică a lor şi o logică internă pe care o poţi descoperi, dacă vei dori acest lucru. Concluziile la care ajungi nu trebuie însă bătute în cuie.