Pentru că stai foarte bine, de obicei, la capitolul simţ practic, tendinţele acestei zile nu te vor zăpăci şi nu te vor da peste cap. Odihna ar fi o alegere bună.

Taur

Principala tentaţie vine din dorinţa ta de a acapara atenţia partenerilor importanţi şi de a o menţine concentrată pe problemele tale, pe care vrei neapărat să le vezi rezolvate.

Gemeni

Oricât de complicate ar fi anumite relaţii, de exemplu cele cu colegii sau superiorii, tot ar fi de dorit să nu te grăbeşti cu concluziile. Situaţia nu va rămâne aşa.

Rac

Este o zi complexă, cu numeroase impulsuri puternice, majoritatea pozitive. Însă nu este exclus să alegi să te laşi influenţat(ă) de cele negative...

Leu

E posibil să ţi se îndeplinească dorinţa de a fi preferat(ă) pentru o anumită misiune şi de a intra în graţiile cuiva - şeful sau o altă persoană cu autoritate în viaţa ta.

Fecioarî

Ai putea să-ţi colorezi singur(ă) ziua în culori întunecate, dacă vei alege reproşurile în locul unor dialoguri sincere, fără ton ridicat.

Balanţă

Ar fi bine să faci numai ce vrei astăzi şi să eviţi cu diplomaţie situaţiile în care să faci ceea ce trebuie, încălcându-ţi principiile şi dorinţele.

Scorpion

Felul în care îi vezi pe cei din jur este deformat şi ar fi bine să devii conştient(ă) rapid de acest lucru, ca să nu tragi concluzii greşite.

Săgetător

Contează enorm cât de mult vei dori să-ţi găseşti liniştea în mediul intim. Te retragi, dar dacă laşi agitaţia să te cuprindă, degeaba...

Capricorn

Pentru că suporţi foarte greu confuzia, de orice fel ar fi, ai putea forţa anumite situaţii, ca să se aleagă apele într-o direcţie sau alta.

Vărsător

Ideal ar fi să poţi controla toate gândurile care-ţi provoacă sau îţi accentuează teama, mai ales pe cea legată de oameni. Dacă nu le poţi controla, măcar încearcă să le temperezi!

Peşti

Te simţi foarte bine în propria piele, dar asta poate duce şi la reacţii de respingere a celor care se apropie prea mult de universul tău exclusiv şi misterios.