Pot să apară conflicte greu de domolit, cu cei din anturajul sau cu persoane care au neşansa de a te întâlni când te afli într-o dispoziţie explozivă.

Taur

Poţi pierde diverse obiecte sau chiar persoane din cauza unui moment de enervare foarte intens. Nu e nimeni vizat, în mod special, dar nici protejaţi nu vor fi.

Gemeni

Ai putea ajunge la certuri cu partenerul de viaţă sau alte persoane importante din cauza unei stări de enervare de moment, pe care nu vrei să o controlezi.

Rac

Anumite situaţii te pot conduce la concluzia falsă că interesele tale, cele pe termen lung, pe care le ţii secrete, sunt puse în pericol de ceea ce se petrece la serviciu.

Leu

O relaţie importantă este în pericol astăzi, iar riscul nu e provocat doar de tine, ci vine din ambele direcţii. E bine să fii foarte atent la ce spui şi ce faci.

Fecioară

Te-ai putea certa cu un superior sau cu o altă persoană care are autoritate asupra ta. Poate fi şi cineva din familie, cu care oricum nu te înţelegeai.

Balanţă

O simplă discuţie poate duce la un conflict verbal destul de acut. Se recomandă prudenţă şi conservarea armoniei, atâta cât există, în relaţiile cu anturajul.

Scorpion

Se poate ajunge la pierderi, inclusiv unele financiare, dacă vei izbucni la un moment dat şi vei spune tot ce îţi vine la gură, fără să reflectezi puţin.

Săgetător

Poate fi o zi dificilă în cuplu, din cauza unor tensiuni pe care le vrei neapărat manifestate sau a unor discuţii care degenerează în adevărate conflicte.

Capricorn

Relaţiile cu colegii şi superiorii sunt vizate azi de un pericol, acela al destabilizării, din cauza unor lucruri nespuse la timp, pe care acum nu le mai poţi ascunde.

Vărsător

Intri în conflict cu cineva drag, uiţi de bunele tale intenţii şi de planurile frumoase pe care ţi le-ai făcut pentru azi. Ai şi varianta cealaltă, să rămâi calm şi binevoitor.

Peşti

Din cauza unor probleme de serviciu ajungi la discuţii aprinse cu cineva din familie. Orice ar fi, nu îţi foloseşte la nimic să te laşi cucerit de enervare.