Cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi pentru tine şi cei din jur este să cercetezi cu atenţie dorinţele, mai ales pe cele care depăşesc nivelul obişnuit de intensitate.

Taur

Azi debutează o perioadă în care va fi dificil, poate aproape imposibil, să ajungi la o înţelegere cu partenerii importanţi. Diplomaţia nu e de ajuns, e nevoie de ceva mai mult.

Gemeni

Încep să se contureze probleme la serviciu, pe fondul unor complicaţii relaţionale sau din cauza unor probleme de sănătate, reale sau simple exagerări.

Rac

Contează foarte mult cu ce gânduri vei păşi în perioada care începe astăzi. Se adună nori negri pe cerul relaţiilor tale cu cei dragi, iar ţie îţi revine misiunea de a face lumină.

Leu

Se recomandă să abordezi, începând de azi, cu multă delicateţe, problemele din familie şi cauzele lor profunde, mai ales cele care vin din trecut, apropiat sau îndepărtat.

Fecioară

Poate că nu va fi uşor să faci faţă unor impresii negative pe care cei din jur nu mai vor sau nu mai pot să le ascundă, dar va trebui să încerci, cel puţin.

Balanţă

Ai putea trăi, în perioada următoare, cu impresia că oricât ai câştiga nu e de ajuns, nevoile tale fiind mult mai mari. De fapt, dorinţele tale vor fi mai intense.

Scorpion

Este important să nu ajungi la concluzii întunecate care să te ducă la stricarea unor relaţii. Timp de mai multe luni va trebui să faci faţă acestei tentaţii.

Săgetător

Ar fi bine să te intereseze mai puţin intenţiile şi planurile celor din jur. Mai bine te preocupă ceea ce poţi face, constructiv, pentru tine şi pentru ei.

Capricorn

Va trebui să acorzi mai multă atenţie unor relaţii care îşi vor arăta, în perioada următoare, măsura. Se va face o selecţie în cercul de prieteni.

Vărsător

Este prima zi dintr-o serie mai lungă în care va trebui să dai dovadă de mai multă atenţie, consideraţie şi respect faţă de toţi cei din jur.

Peşti

E posibil ca multe dintre planurile tale să treacă pe planul doi, să fie înlocuite de altele, cu unele mai urgente, pentru care nu vrei să faci concesii.