Încurcăturile acestei zile ar putea fi provocate de viteza proverbială cu care vrei să scapi, de fiecare dată, de complicaţiile ce modifică modul în care îţi vezi viitorul.

Taur

 Este important să ţii cont de părerile celorlalţi şi, dacă nu le exprimă, să le ceri tu să o facă. Graba cu care vrei să vezi lucrurile făcute aşa cum consideri tu este un inamic periculos.

Gemeni

Te confrunţi cu un obstacol cunoscut, lipsa de resurse a partenerului de cuplu, a familiei sau cu limitele acestora. Poate că nu vor să îl depăşească acum.

Rac

Ai multe întrebări de pus şi este posibil ca răspunsurile să nu fie deloc uşor de aflat. Ai de luat decizii importante sau, mai bine zis, te presezi singur să le iei.

Leu

Poţi trăi cu impresia că orice blocaj are o semnificaţie negativă. Poate că, de fapt, doar îţi arată că e nevoie de un efort sincer pentru a-l înlătura.

Fecioară

Cei dragi pun din nou condiţii sau poate ţi se pare că sunt condiţii. Ei cer ceva ce ţi se cuvine, dar ţie nu îţi plac astfel de solicitări.

Balanţă

Ai putea resimţi acut limitările impuse de locul şi de rolul pe care le deţii în familie. Nu este un motiv ca să le refuzi, pentru că nu îţi aduc doar greutăţi, ci şi bucurii.

Scorpion

Ai putea aluneca în capcana unor impresii negative de moment şi din cauza lor să strici relaţii importante, cu apropiaţii de care ai cea mai mare nevoie.

Săgetător

Este un moment în care ţi-ar fi mai bine să alegi partea bună a situaţiilor şi a oamenilor. Nemulţumirea va consuma din resursele esenţiale.

Capricorn

Poţi avea o zi frumoasă, senină, cu condiţia să recunoşti, măcar faţă de tine însuţi, că supărările tale sunt vechi şi ţi-ar fi mai util să uiţi de ele.

Vărsător

Există situaţii pe care nu le poţi controla, dar poate că nici nu ai nevoie de asta. Dacă te blochezi pe fiecare situaţie care nu poate fi controlată, vei genera noi probleme.

Peşti

Priveşti spre viitor, dar ceea ce vezi nu îţi este pe plac. Ai nevoie de o schimbare de perspectivă, să accepţi şi alte variante de evoluţie a unor situaţii.