Rac

Eşti pusă pe fapte mari şi vrei să-i pregăteşti o surpriză de proporţii mari partenerului tău. Vei aloca pregăririi surprizei, iar duminică o vei prezenta partenerului care nu bănuia nimic şi va fi foarte plăcut surprins.

Leu

Îţi făceai griji că cineva ţi-ar putea da peste cap planul tău de a te relaxa tot weekendul. Poţi sta liniştită, nimeni şi nimic nu va interveni pentru a te deranja nici măcar o clipă!

Fecioară

Îţi vei scoate din „pepeni” cercul de prieteni prin numeroase insistenţe de a face ceva şi de a nu sta în casă. Totuşi, se pare că insistenţele tale nu vor fi inutile, deoarece aceştia vor accepta propunerile tale, iar ziua de duminică va fi una perfectă.

Balanţă

Vremea nu pare că ţine cu tine, iar acest lucru te va ţine închisă în casă mare parte din weekend. Chiar dacă vei fi puţin supărată din aceasta cauză, vei găsi o soluţie. O lectură de weekend pe o temă interesantă pentru tine va fi salvarea ta.

Scorpion

Weekendul acesta nu pari a fi o companie bună pentru cei din jur. Vei fi foarte recalcitrantă şi se pare că orice mică propunere venită din partea prietenelor tale pentru tine va fi doar o idee proastă şi nimic mai mult.

Săgetător

Vei lua parte la o activitate destul de riscantă. Te-ai putea chiar răni, dar nu pare să îţi pese aşa tare, vrei doar să faci ceva interesant şi care să elimine banalul din viaţa ta.

Capricorn

Weekendul tău va fi unul destinat activităţilor casnice şi unor eventuale cumpărături însă tot în scop casnic. Nu prea ai avut timp să te ocupi de locuinţa ta şi vei simţi nevoia să faci puţină ordine.

Vărsător

Ar fi bine să profiţi de acest weekend şi să mai stai în poveşti cu prietenii tăi. Nu prea aţi avut timp pentru voi în ultima perioadă şi ar fi mai mult decât indicat să mai fiţi la curent cu ultimele noutăţi din vieţile voastre.

Peşti

Vei avea ocazia să discuţi cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp şi nu ar fi deloc rău acest lucru, mai ales având în vedere faptul că ai cam supărat-o puţin ultima oară când v-aţi întâlnit. Profită de această ocazie pentru a-ţi cere scuze.