Azi vei avea parte de prezenţa unor persoane care nu îţi sunt neapărat dragi. Încearcă totuşi să le oferi ocazia de a-ţi demonstra că ai ce să înveţi de la ele şi că nu sunt persoane chiar atât de rele.

Taur

Nu mai încerca să creezi probleme doar de dragul de a te amuza pe seama lor şi pentru a putea alunga plictiseala care pare să se facă resimţită în ultimele zile. Ai putea regreta pe viitor acest lucru mai mult decât îţi poţi imagina, potrivit horoscopului zilnic!

Gemeni

Ai impresia că cineva este mereu cu ochii pe tine însă acest lucru se poate fi cauzat de faptul că tu însuţi îţi stabileşti anumite reguli pe care nu le poţi încălca nici în ruptul capului. Ai putea să o laşi mai moale uneori, nu te afli într-o competiţie.

Rac

Partenerul tău pare să fie puţin mai rece cu tine şi nu reuşeşti să îţi dai seama care anume este cauza comportamentului său. Ar fi bine ca pe parcursul zilei de azi să găseşti timp pentru o discuţie serioasă cu acesta, altfel lucrurile s-ar putea agrava, spune horoscopul zilnic.

Leu

Dacă îţi este uneori groază să îţi asumi anumite riscuri, ei bine, iată că azi va trebui să îţi asumi unul destul de mare. Ar trebui să priveşti însă şi din punct de vedere al beneficiilor pe care le-ai putea obţine, iar astfel vei reuşi să iei cea mai bună hotărâre.

Fecioară

Încearcă să nu te mai implici în activităţi care ştii bine că nu prea îţi stârnesc interesul, altfel vei avea parte doar de o pierdere de vreme, una destul de mare. Încearcă, în schimb, să vezi ce anume îţi stimulează atenţia şi îndreaptă-te spre acea direcţie.

Balanţă

Azi vei reuşi să fii mai activă ca niciodată şi nu reuşeşti să vezi cum anume poţi avea atâta energie. Chiar dacă vei avea o mulţime de treburi de rezolvat, nu te vei simţi obosită nici măcar o secundă!

Scorpion

În cursul zilei de azi vei primi o invitaţie, una pe care nu ai cum să o refuzi. Va trebui să onorezi cu prezenţa ta această invitaţie spre finalul zilei şi vei avea ocazia să cunoşti o mulţime de persoane noi.

Săgetător

Pe parcursul acestei zile trebuie să te ţii tare, deoarece vei avea parte de o mulţime de situaţii neprevăzute. Dacă simţi nevoia de a cere ajutorul cuiva, nu ezita să faci acest lucru!

Capricorn

O persoană dragă ţie va fi pe punctul de a comite azi o mare greşeală însă vei fi la locul potrivit, în momentul potrivit. Iată că uneori reuşeşti să fii de mare ajutor, iar azi te vei lămuri de acest lucru.

Vărsător

Ziua de azi nici tu te doboară, dar nici nu te face mai puternică. Totul va decurge aşa cum trebuia şi nu eşti nevoită să te lupţi cu situaţii de ultim moment.

Peşti

Atenţia ta se va îndrepta în mai multe locuri deodată în prima parte a zilei. În a doua jumătate a acesteia vei avea ocazia să tragi aer adânc în piept şi să te gândeşti la ce anume ai putea face în weekend alături de persoanele dragi sau de partenerul tău.