Situaţia ta financiară pare să cunoască îmbunătăţiri pe parcursul acestei zile. Se pare că o datorie veche îţi va fi onorată pe parcursul zilei de azi şi vei reuşi să te răsfeţi puţin cu ajutorul acesteia, lucru pe care aşteptai să-l faci de mult timp.

Taur

Dacă vrei să faci o schimbare în viaţa ta, azi este momentul să acţionezi în această direcţie. Nu mai aştepta să se întâmple minuni, dacă nu depui eforturi, nimic nu îţi va pica din cer.

Gemeni

Una dintre persoanele dragi îţi va face azi o mare surpriză. Se pare că aceasta era conştientă de ce anume îţi doreşti de ceva timp, iar azi te va bucura peste măsură prin faptul că va reuşi să îţi ofere drept cadou obiectul mult dorit.

Rac

Chiar dacă crezi că unele persoane nu te vor dezamăgi niciodată, astăzi vei realiza că oricine poate să calce strâmb, chiar dacă afişează mereu imaginea unei persoane perfecte. Cu toţii facem greşeli, doar suntem oameni, nu-i aşa?

Leu

Slujba ta te va stoarce de energie pe parcursul acestei zile. Vei avea foarte multă muncă şi treburi de rezolvat, iar lăsarea serii te va găsi epuizată peste măsură.

Fecioară

Ai avut parte de zile mai puţin uşoare în perioada ce a trecut, iar azi lucrurile încep să revină la normal. Ai depus multe eforturi, iar acestea vor începe să îţi fie răsplătite încet, încet, ziua de azi fiind un start în această direcţie.

Balanţă

Unele stări de disconfort te vor împiedica să duci la bun final activităţile pe care le aveai programate pentru ziua de azi. Încearcă să ai mai mare grijă de tine şi de sănătatea ta, nimeni altcineva nu va face acest lucru în locul tău!

Scorpion

Slujba ta te solicită destul de mult din punct de vedere psihic în cursul zilei de azi. Vei avea de soluţionat o treabă care pentru alţi colegi pare să fie ceva imposibil de făcut însă tu vei demonstra că lucrurile nu sunt tocmai aşa.

Săgetător

Prima parte a zilei este mai liniştită decât multe alte zile de care ai avut parte în ultima perioadă. Chiar dacă vei începe ziua într-un ritm mai liniştit, a doua jumătate a zilei va fi plină de agitaţie şi nu vei reuşi să bei nici măcar o gură de apă, nici vorbă de ceva mai mult.

Capricorn

Se pare că lipsurile financiare te vor supăra azi mai mult ca oricând. Încearcă să ţii o evidenţă a cheltuielilor şi veniturilor pe care le ai, pentru a nu te confrunta mereu cu situaţii mai puţin plăcute din acest punct de vedere.

Vărsător

Azi te vei concentra doar pe muncă şi pe nimic altceva. Dacă se iveşte o anumită problemă, vei amâna soluţionarea acesteia pe o altă zi, deoarece azi ţi-ai stabilit clar care îţi sunt priorităţile şi nu vrei să te abaţi de la program.

Peşti

Azi vei avea nevoie de un sfat, unul care să provină de la o persoană care ştii că nu te lasă niciodată la greu şi care este mereu sinceră cu tine. Chiar dacă ai parte de probleme în cursul zilei de azi, vei reuşi să găseşti cele mai bune soluţii pentru a te scăpa de ele.