Fericirea domneşte în casa ta acum ca prietenii şi membrii familiei s-au adunat la tine pentru o reuniune mult-aşteptata. Sau ai putea găzdui o reuniune de prieteni şi cunoştinţe interesate de arta sau subiecte psihice sau metafizice. Discuţiile pot fi intense, dar în acelaşi timp şi fascinante. Un tânăr vizitator ar putea veni cu unele descoperiri şi revelaţii neaşteptate, care vor impresiona pe toata lumea. Notează-ţi tot ceea ce te impresionează.
 
Fecioară
 
Astăzi ar putea avea loc undeva prin cartierul tău nişte activităţi de grup, probabil, cu un accent social, ecologic sau umanitar. Este posibil să participi împreună cu partenerul tău. În timpul procesului te-ai putea întâlni cu nişte prieteni, şi cu toţii aţi putea fi captivaţi de ceea ce promit aceste activităţi. Ascultă şi gândeşte-te bine la ceea ce ai învăţat azi. Ar putea avea un mare efect în viitorul tău.
 
Balanţă
 
Valorile tale ar putea suferi o schimbare de direcţie completa astăzi. Progresele recente făcute în lume, în comunitate şi în cercul tău de prieteni, te fac să realizezi, fie că îţi place sau nu, că tu şi toată lumea din jurul tău treceţi printr-o transformare. Acest lucru ar putea fi un pic confuz, dar este o evoluţie pozitivă. Pune-te la curent cu toate noutăţile şi vezi în ce direcţie duc. Vei fi încântat, cu siguranţa.
 
Scorpion
 
Cele mai importante subiecte pentru tine azi vor fi cele de natura spirituală şi psihică. Inspiraţia te ajuta sa fii foarte creativ. Ai putea fi, de asemenea, destul de surprins de înţelepciunea de care dai dovada azi. Îţi surâde ideea unei reuniuni cu prietenii, probabil pentru că arzi de nerăbdare sa abordezi diferite subiecte metafizice. Nu te agaţa numai de ceea ce îţi doreşti tu. Fii flexibil!
 
Săgetător
 
Reflectezi la ceva nume? Te gândeşti daca să te muţi pentru a fi mai aproape de membrii unui grup din care faci parte, sau nu. Iei în considerare şi varianta unei mutări într-o comunitate în care valorile spirituale şi metafizice nu sunt doar discutate, ci şi trăite. Fa o lista cu toate opţiunile tale, dacă asta te ajuta. Eşti într-o perioadă de tranziţie în acest moment. Trebuie să fii practic.
 
Capricorn
 
Comunicarea, de astăzi, cu prietenii, fraţii şi vecinii tăi ar trebui să fie una deschisă, prietenoasă şi de susţinere. O reuniune ar putea însemna noi prietenii, discuţii interesante şi alte activităţi de grup de care te-ai putea bucura. Singurul dezavantaj ar fi o încărcătura emoţională prea mare. Vei învăţa atât de multe astăzi ca nu vei putea ţine pasul. Ia notiţe astfel încât să poţi păstra o evidenţă a tot ceea ce te-a impresionat în mod deosebit.
 
Vărsător
 
Lucrurile legate de cariera nu ar putea merge mai bine de atât în momentul asta, mai ales dacă lucrezi într-unul dintre domeniile de comunicare, inclusiv scriere, editare, învăţământ sau mass-media. Situaţia ta financiară se îmbucăţeşte foarte repede, iar tu iei contact cu oameni prietenoşi, care au ceva de spus şi care îţi împărtăşesc interesele. Devii din ce în ce mai conştient de schimbările din lume şi încerci să contribui la aceste schimbări.
 
Peşti
 
Plănuieşti să călătoreşti cu avionul, probabil, într-un loc îndepărtat şi cu o tradiţie spirituală specifică? Locuri călduroase, cum ar fi Egipt, Mexic sau Israel, par deosebit de atrăgătoare. Ai putea merge cu un grup de prieteni. Daca nu ai luat în considerare o astfel de călătorie până acum, este timpul să te gândeşti la asta. Ai putea rămâne surprins. Începe planificarea de acum.