Vor exista mici conflicte între responsabilităţile de acasă şi obligaţiile carierei, în special cele ce implică partenerii. Problemă nu este ceva ce nu poate fi depăşită, dar este nevoie de onestitate şi comunicare deschisă cu părţile implicate. Nu vei fi tocmai împăcat să faci această alegere şi îţi va fi puţin greu să găseşti un echilibru. Dă tot ce ai mai bun din tine. Până mâine lucrurile vor reveni la normal.

Taur

Pot apărea mici neînţelegeri la locul de muncă. Colegii se vor afla cel mai probabil într-o stare proastă şi nu vor recepta tot ce spui. Sau poate telefoanele şi calculatoarele nu mai funcţionează. Poate fi un pic frustrant. Un telefon de la un prieten apropriat sau persoana iubită te va binedispune. Nu îţi face griji, vei avea o noapte grozavă.

Gemeni

Un proiect la care lucrezi de mult timp îţi aduce câştiguri considerabile. Nu fii dezamăgit dacă nu o să ai chiar azi banii în mână. Este posibil să fie o mică întârziere, poate chiar din cauza unor probleme cu mailul. Gândeşte-te la noile proiecte şi vei uita de asta pentru moment. Deşi ai o mulţime de idei, nu este indicat să iei o decizie finală azi.

Rac

Relaţiile cu cei din jurul tău sunt importante pentru tine. Ca rezultat, ai învăţat să fii politicos şi carismatic. Angajamentele sociale îţi pot aduce azi şansa de a te folosi de abilităţile oamenilor. Nu îţi vei face doar prieteni noi, dar şi contacte valoroase. Aceste activităţi te ţin departe de casă şi familie mai mult decât ai vrea tu, dar în cele din urmă vei avea un sentiment puternic de împlinire.

Leu

Un sentiment puternic de inspiraţie vine din interiorul tău azi. Vei vrea să îţi aşterni pe foaie gândurile sau să desenezi tot ce îţi trece prin minte. Cu toate acestea, obligaţii sociale, posibile petreceri sau vizite, pot interfera cu punerea ideilor tale pe hârtie. De asemenea, eşti receptiv la gândurile şi sentimentele celorlalţi, deşi nu eşti foarte încântat de asta.

Fecioară

Activităţile de grup îţi vor ocupa o mare parte din timp şi energie azi, poate chiar prea mult. Preocupările tale legate de carieră te distrag de la ce ai de făcut şi nu îţi place acest lucru. Totuşi, aceste activităţi, să nu mai spunem de familia ta, sunt destul de importante pentru tine şi găseşti o modalitate de a te descurca cu ambele. Aminteşte-ţi că nu este bine să îţi forţezi limitele.

Balanţă

Munca va fi o mare piedică pentru tine azi. Aşteaptă-te să lucrezi mai multe ore decât ţi-ai propus. Nu este chiar ceea ce ţi-a dorit. Ai fi vrut să te ocupi şi de interesele tale, cum ar fi să ieşi cu prietenii şi partenerul spre seară. Încearcă să termini cât mai repede, poate chiar să amâni lucrurile care nu sunt atât de importante şi să te bucuri de puţin timp liber.

Scorpion

Corpul şi sufletul tău par să fie în echilibru azi. O parte din tine va vrea să se rupă de societate o vreme şi să trăiască o viaţă mai spirituală, pe când responsabilităţile zilnice şi ataşamentul faţă de stilul de viaţă curent te fac să cobori cu picioarele pe pământ. Aceste lucruri nu se întâmplă peste noapte. Trebuie să le dai timp să se dezvolte. Acum cel mai bine este să menţii acest echilibru între cele 2 lumi.

Săgetător

Tensiunile grupului din care faci parte sunt legate de nişte probleme financiare. Poate oamenii nu sunt de acord cu ce trebuie făcut în ceea ce priveşte strângerea de fonduri sau limitarea bugetului. Cel mai bine este să stai departe de aceste lucruri dacă este posibil. Dacă vei visa ceva nu tocmai pe placul tău, nu sta să te gândeşti prea mult la asta. Nu sunt genul de vise care au o anumită semnificaţie. 

Capricorn

Ai o şansă de a face nişte bani de buzunar azi, poate chiar muncind mai mult peste program. Totuşi, asta este posibil să fie în acelaşi timp cu un eveniment în care eşti implicat şi îi poate dezamăgi pe prietenii şi familia ta. Este de asemenea posibil să îţi provoace probleme cu partenerul de viaţă. Aminteşte-ţi însă că astea sunt lucruri trecătoare şi că banii vor fi mai mult decât bine primiţi. 

Vărsător

Deşi viitorul sună promiţător pentru cariera ta în următoarele luni, azi nu este chiar ziua ta norocoasă. Lucruri banale şi neimportante sunt pe lista de sarcini azi. Nu lăsa ca frustrarea să intervină în planurile tale. Eşti făcut pentru această promovare.

Peşti

Inima ta tânjeşte după o întâlnire romantică în seara aceasta şi partenerul tău este mai mult decât dornic. Însă anumite circumstanţe ce nu ţin de tine stau în calea planurilor tale. Asta te frustrează, te indispune. Nu te panica totuşi. O să treacă cel mai sigur până mâine, şi atunci nimic nu îţi va mai sta în cale.