Ziua de astăzi este pentru tine o lecţie destul de importantă din punct de vedere financiar. Toate planurile îţi sunt date peste cap şi se pare că îmbogăţirea la care visai nu va avea loc foarte curând. Investiţiile financiare nu sunt rentabile acum, de aceea este indicat să mai ai un pic de răbdare.

Taur

Ai o dispoziţie iertătoare şi exagerat de protectivă cu unele persoane ce nu apreciază acest comportament al tău. Se pot face numeroase glume pe seama ta, iar până să îţi dai tu seama de faptul că primeşti dispreţ la schimb, cei din jur vor obţine şi ceva avantaje de pe urma naivităţii tale.

Gemeni

Eşti gata să rişti totul pentru a obţine ce îţi doreşti din punct de vedere afectiv şi asta pentru că ceea ce ai acum nu te mai mulţumeşte sub nicio formă. Nu ai totuşi pregătită o oarecare strategie pentru a merge mai departe, ci speri ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Rac

Sarcinile de la locul de muncă te depăşesc în mod clar şi ai nevoie de ajutor. Chiar dacă nu eşti foarte entuziasmat, nici nu trebuie să te extenuezi şi stresezi de unul singur. Preocupările tale sunt legate şi de viaţa de familie pentru că ţi se pare că pierzi din vedere aspecte importante.

Leu

Descoperi o latură creatoare a ta care a stat mult timp în umbră. Eşti efervescent şi dornic să lucrezi la proiectele pe care ţi-ai stabilit. Emoţiile nu îţi stau totuşi în drum aşa că toate lamentările persoanei iubite rămân fără ecou căci tu trebuie să te concentrezi stric pe ceea ce înseamnă carieră.

Fecioară

Starea ta de spirit este cât se poate de degradată, iar din cauza ei apar replici tăioase şi lipsa de compasiune ce nu te caracterizează. Familia îţi spune că nu te mai recunoaşte şi chiar îţi face tot felul de reproşuri. Problemele care te frământă nu sunt chiar atât de grave şi dacă ai fi ceva mai deschis cei din jur te-ar putea ajuta.

Balanţă

Te cuprind tot felul de dubii cu privire la un proiect personal ce până mai ieri te entuziasma. Partenerii cred că de fapt tu te-ai răzgândit şi vrei să îi ţii şi pe ai pe loc. O ceartă serioasă va izbucni, aşa că trebuie să ai nişte argumente solide şi chiar nişte dovezi care să arate că reticenţa ta este justificată.

Scorpion

Este un moment bun pentru reluarea legăturilor cu cineva de încredere din trecut. Îi spui tot ce ai pe suflet şi eşti convins că are o vorbă bună şi pentru tine. Nu eşti departe de adevăr, astfel că pe lângă vorba bună se oferă să te ajute cu problemele domestice legate de achiziţionarea unui bun sau o reparaţie urgentă.

Săgetător

Ceea ce vezi la locul de muncă te nemulţumeşte şi cauţi metoda potrivită pentru a atrage atenţia celor implicaţi în rezolvarea unei situaţii importante. Sub o formă destul de prietenoasă le indici unele probleme, doar că în loc să primeşti înţelegere, vezi cum toţi se unesc împotriva. Până la urmă baţi în retragere şi renunţi la munca în echipă muncind de unul singur.

Capricorn

Ţi-ai propus să faci o lungă şi plăcută călătorie cu scopul de a te regăsi şi a-ţi pune gândurile în ordine. Ai de pus la punct multe detalii şi observi că în acest demers nu eşti susţinut de niciun apropiat. Scepticismul lor pare să stea în calea fericirii tale, însă nu este momentul să te deprimi căci ai mai multe de rezolvat.

Vărsător

Conflictele din familie nu îţi sunt pe plac şi fără să vrei ajungi la mijloc. Vrei să fii un bun arbitru, dar din păcate pui mai mult gaz pe foc decât ar trebui. În aceste condiţii nu este indicat să te implici mai mult decât ai făcut-o ceva, ci ar trebui să îi laşi pe cei din jur să îşi rezolve singuri problemele.

Peşti

A lucra în echipă cu familia este cu adevărat o provocare pentru tine căci totul cade pe umerii tăi. Astăzi te ocupi de achitarea unor datorii şi oricât ai fi de amabil nu eşti dispus să îţi iei toate responsabilităţile casei, de aceea trasezi nişte responsabilităţi altei persoane din casă.