Începând de astăzi nu mai dramatizezi conflictele cu cei din jur, preferi să ai o atitudine mai pacifistă chiar şi în faţa celor care nu par dispuşi să lase de la ei. Până la urmă înţelegi că liniştea este mult mai importantă decât orgoliul personal şi îi îndemni pe cei din jur să facă un mic compromis.

Taur

Iniţiativele curajoase nu îţi lipsesc astăzi, deşi în mod clar ai destule probleme de rezolvat. Poate fi vorba despre o serie de probleme mai vechi pe care le-ai tot lăsat în urmă sperând că se vor încheia de la sine. Din păcate orice acţiune nouă este sortită eşecului dacă nu pui la punct trecutul.

Gemeni

Toate discuţiile purtate de cei din casă te deranjează, însă momentan te abţii să îţi spui părerea. Multe dintre cele spuse nu sunt juste şi vezi cum devii un soi de oaie neagră a familiei. Privind situaţia în ansamblu cei dragi sunt copleşiţi de emoţii negative şi tu fiind prezent le exteriorizează faţă de tine.

Rac

După ce ai muncit foarte mult să obţii succesul eşti gata să te întorci din drum. Nu prea mai ştii dacă asta este ceea ce vrei şi din mers vrei să schimbi orientarea. Abandonul lucrurilor după ce ai investit timp şi energie nu este o soluţie. Caută rezolvarea problemelor alături de cei pe care îi iubeşti.

Leu

Acum crezi că poţi să le arăţi celor din jur de ce eşti în stare pentru că ai energia necesară şi pari gata să înfrunţi întreaga lume indiferent de consecinţe. Poziţia superioară pe care te plasezi poate deranja mai ales la locul de muncă, unde atotputernicia este doar o iluzie tu fiind foarte dependent de deciziile altora.

Fecioară

Tăcerea este mereu de aur, doar că tu nu erai convins de adevărul zicalei până nu superi nişte persoane cu atitudinea ta. Spui unele lucruri pe negândite, iar în cele din urmă cuvintele nepotrivite se întorc la tine. Abia seara te gândeşti la toate problemele pe care le-ai creat de-a lungul timpului cu limba ta ascuţită.

Balanţă

Încrederea în forţele proprii este pe un trend ascendent şi exact în momentele cele mai importante ţi se oferă şansa să preiei noi responsabilităţi. Rolul de lider îţi revine şi nici acest lucru nu îţi displace. Rezolvi situaţiile neplăcute cu calm şi aştepţi cu nerăbdare aprecierile şefilor.

Scorpion

Astăzi ar trebui să devii un soi de mamă a răniţilor şi să îţi arăţi nemijlocit compasiunea. Nu este o cerinţă prea dificilă doar că din păcate pentru cei din jur, nu ai timpul necesar pentru a le asculta toate durerile. Eşti într-o continuă mişcare cu munca şi de aceea ai vrea să te izolezi după amiază.

Săgetător

Astăzi trebuie să renunţi la sarcasmul care te caracterizează în mod normal. Ironia nu este binevenită la muncă sau în familie şi ar fi bine să fii precaut cu orice apreciere la adresa altora. Relaţiile cu cei din jur stau pe un butoi cu pulbere de aceea aşteaptă momente mai puţin delicate pentru a-ţi exprima opiniile.

Capricorn

Te preocupă în mod cu totul bizar aspectul locuinţei şi faci calcule serioase pentru a schimba câte ceva. Familia nu înţelege de ce vrei să faci investiţii majore, însă tu crezi că un strop de culoare ar aduce veselia în casă. Te faci că nu auzi toate întrebările celor dragi şi îţi faci în continuare planuri.

Vărsător

Orice ai face astăzi iei foarte în serios, iar maniera de lucru a persoanei iubite te cam mâhneşte pentru că vrea ca totul să fie făcut repede şi nu neapărat bine. Îţi iei tot timpul necesar pentru realizarea sarcinii şi neglijezi complet nevoile celorlalţi, ceea ce pe unii îi deranjează.

Peşti

Principala ta preocupare sunt activităţile intelectuale şi constaţi că nu mai ai timp pentru tine sau pentru partener. Timpul pare duşmanul tău cel mai de temut astăzi, de aceea ai tendinţa să te simţi presat. Norocul tău este că nu te confrunţi cu vreun termen limită şi poţi să amâni unele lucruri pentru zilele viitoare.