Poate fi o zi deosebit de plină, cu numeroase rezolvări, mai ales la serviciu. Totul depinde de tine şi de felul în care ţi-ai construit relaţiile de muncă.

Taur

Ca să nu duci pe umeri griji inutile, ar fi de dorit să fii mai relaxat în evaluările pe care le faci despre problemele financiare cu care crezi că urmează să te confrunţi.

Gemeni

Este posibil să treci prin tensiuni destul de mari, mai ales dacă se va pune problema împărţirii unor beneficii pentru care ai muncit împreună cu un partener sau un asociat.

Rac

Impresiile negative pe care le captezi astăzi pot fi reale şi nu vei dori să le ignori, dar nici nu ar trebui să le exagerezi, pentru că te pot copleşi.

Leu

Primeşti o mână de ajutor substanţială sub forma unei invitaţii la efort, la mai multă implicare în muncă şi cu rezultate care te pot încânta.

Fecioară

Laşi în urmă o perioadă de vorbărie fără rost în familie şi treci la preocupări serioase, cum ar fi cei dragi, nevoile lor şi pasiunile tale de timp liber.

Balanţă

Începând de azi, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, te vei ocupa mai mult de casă, de familie, de negocierile amânate cu apropiaţii şi de organizarea unor evenimente intime.

Scorpion

Comunicarea va deveni mai dificilă, în sensul că te vei zgârci şi mai mult cu vorbele, în perioada următoare. Cei din anturaj vor remarca acest lucru şi ţi-l pot reproşa.

Săgetător

Eşti pe punctul de a trece la o etapă mai pragmatică, în care munca va fi pe primul plan. Este posibilă şi o mult mai bună organizare a cheltuielilor.

Capricorn

Intri într-o perioadă în care vei reuşi să te exprimi mai bine, mai concret şi mai limpede. Poate că nu vei rezolva toate problemele, dar le vei simplifica pe unele.

Vărsător

Eşti invitat la discreţie pentru perioada următoare, dar şi la o mai atentă cercetare a problemelor cu care te confrunţi, la aflarea cauzelor profunde.

Peşti

Te poţi apropia mai mult de prieteni, de rudele prin alianţă sau de protectorii tăi. Comunicarea cu toţi aceştia poate deveni mai bună, dar poate că nu va fi şi productivă, neapărat.