Treci la alte preocupări, mai interesante, mai nonconformiste şi în felul acesta vei reuşi să te apropii mai mult şi de persoanele interesate de aceleaşi lucruri.

Taur

Astăzi păşeşti într-o perioadă diferită, în care prioritară va fi imaginea. Este o modalitate de a-ţi pregăti progresul profesional.

Gemeni

Prinzi aripi, odată cu ideile optimiste care te inspiră astăzi. Vei avea parte de o perioadă mai luminoasă decât ce-a fost până acum. Alungă orice gând negativ care ţi-ar putea strica ziua.

Rac

Faci primul pas spre o perioadă cu trăiri mai intense în plan sentimental şi soluţii mult mai inteligente în domeniul afacerilor sau administrării unor bunuri personale.

Leu

Este prima zi dintr-o perioadă mai intensă în plan partenerial. Orice situaţie legată de cuplu sau o altă relaţie importantă devine imprevizibilă.

Fecioară

Munca trece pe primul plan al atenţiei tale, în sensul bun, printr-o creştere a solicitărilor, sau negativ, prin apariţia unor probleme de sănătate sau accentuarea lor.

Balanţă

Se revigorează viaţa sentimentală, dar odată cu asta va creşte şi dorinţa ta de a cumpăra obiecte scumpe, peste posibilităţi, fără să ţii cont de consecinţele neplăcute care pot apărea.

Scorpion

Atenţia ta se va muta spre familie, cu tot ce este legat de aceasta. Bine ar fi să te implici sincer în problemele apropiaţilor, nu doar în funcţie de chef.

Săgetător

Ai acces mai uşor la anumite informaţii, din diverse domenii, la oameni de diferite categorii, faci mai multe deplasări, iar toate acestea te ajută să te simţi împlinit.

Capricorn

Hărnicia cu care porneşti astăzi este mai rar întâlnită şi te poate surprinde şi pe tine. Ai o motivaţie pe măsură, posibilitatea creşterii veniturilor.

Vărsător

Te poţi simţi revigorat, capabil de multe realizări şi de aceea vei privi această zi ca pe una de sărbătoare. Este important să nu te laşi în voia agitaţiei şi să profiţi de această stare benefică.

Peşti

Capeţi puterea de a observa ceea ce încearcă şi cei din jur să îţi ascundă şi nici nu va trebui să faci vreun efort pentru asta. Intuiţia e la cote maxime.