Sunt posibile momente mai intense, mai ales dacă intri în contact cu persoane care îţi sunt superioare, pe un anumit plan. Ai avea ceva de învăţat de la ele, dacă ai vrea.

Taur

 Din tot tumultul acestei zile vei reuşi să tragi concluzii, dar acestea pot fi grav afectate de dorinţa ta de a păstra o anumită stare de fapt, de a te opune unei schimbări.

Gemeni

E nevoie de sinceritate acum, nu mâine, nu altădată, pentru a reface legătura de încredere cu partenerul de cuplu şi nu numai.

Rac

Cohorta de griji pe care ţi le faci mereu în legătură cu soarta unor treburi importante, precum cele de la serviciu, poate duce la o creştere alarmantă a stresului pe care îl suporţi.

Leu

Este posibil să acorzi prea multă importanţă unor probleme pasagere, care nu au soluţie de moment. Puţină răbdare nu ţi-ar strica.

Fecioară

 E nevoie de un pas înapoi pentru a vedea mai bine anumite probleme, de exemplu ceea ce pare imposibil de rezolvat în familie.

Balanţă

Vrei să faci un pas înainte, neapărat, dar ştii că ar fi mult mai bine să ai răbdare, să acumulezi forţă şi resursele necesare, înainte, de preferinţă.

Scorpion

Ai idei care pot fi considerate explozive, pentru că acesta va fi efectul pe care îl vei obţine. Ar fi de dorit să ţii cont de interesele celor dragi, înainte de a merge mai departe.

Săgetător

 Ai de ales, dar nu între mai multe variante contradictorii, ci poţi alege starea care să îţi coloreze această zi, ca să o preţuieşti aşa cum se cuvine.

Capricorn

 Probabil refuzi să ţii cont de sfaturile unor persoane din anturajul apropiat şi aceasta e principala cauză a tensiunii în care trăieşti.

Vărsător

Sunt prea multe contradicţii, cel puţin în aparenţă, în cercul de prieteni şi alţi apropiaţi. Sunt fapte, replici, pe care nu le-ai digerat nici acum, deşi ai fi vrut să fie aşa.

Peşti

Multe dintre impulsurile pe care le resimţi ar trebui temperate. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să stabileşti ce e important şi merită atenţie.