Chestiunile financiare pot deveni principala motivaţie pentru care vei acţiona în perioada următoare. Este important însă şi care vor fi efectele secundare.
 
Scorpion
 
Te simţi în formă şi sunt şanse să beneficiezi de acest supliment de vitalitate şi în perioada următoare. Egoismul poate dăuna unor relaţii de care ai nevoie.
 
Săgetător
 
Eşti invitat(ă) să te ocupi de cercetarea unor subiecte legate de mistere, taine, de tot ce este ascuns. Vei obţine şi rezultate pe această cale a cunoaşterii.
 
Capricorn
 

Treci la alte preocupări, cu alţi oameni, de care te apropii pentru că îţi schimbi şi interesele. Este important să nu-ţi uiţi principiile şi regulile proprii de viaţă.
 
Vărsător
 
Vrei să străluceşti pe plan profesional şi chiar ţi se pare că ţi se cuvine acest lucru. Poate că aşa este, dar strălucirea poate fi împărţită cu ceilalţi membri ai echipei.
 
Peşti
 
Primeşti un sprijin foarte important pentru a-ţi defini cât mai clar obiectivele, pe termen scurt şi mediu. Îţi este de folos această privire în viitor ca să-ţi recapeţi liniştea interioară.