Agitaţia va duce doar la o risipă de resurse proprii, pe care o vei observa doar după ce începe să îşi arate consecinţele: oboseală, nervozitate sau senzaţia de epuizare.

Taur

Nu te ajută deloc tendinţa pe care o ai astăzi de a vorbi despre orice cu oricine, mai ales dacă subiectul are legătură cu problemele tale financiare care te presează.

Gemeni

Este important să nu aştepţi ca persoanele cu care vrei să colaborezi să devină rezonabile şi binevoitoare. Mai bine le oferi tu un motiv ca să fie aşa, prin amabilitatea şi eleganţa ta.

Rac

Poate că nu vei reuşi să îţi dai seama imediat, dar ai putea avea reacţii prea dure faţă de cei dragi. Şi partenerul de cuplu poate deveni o ţintă a acestui comportament.

Leu

Unele dintre sarcinile de serviciu pot fi mai dificile, fie prin volumul mare de muncă, fie prin complexitatea lor. Cu siguranţă vei face faţă, cu mult calm, ca în toate situaţiile de acest gen.

Fecioară

Există riscul ca astăzi să iei nişte decizii forţate, mai ales pe plan sentimental. Baza este şubredă, pentru că vine din impresia că nu mai poţi fi sigur de nimic şi de nimeni.

Balanţă

Un eveniment din trecut, care a afectat relaţia cu familia din care provii, poate deveni motivaţia pentru o decizie neinspirată, pe care acum o consideri foarte bună.

Scorpion

Tentaţia zilei vine de la dorinţa de a te impune, cu puţine cuvinte, dar suficient de dure, încât să anuleze orice tentativă de opoziţie din partea celor apropiaţi.

Săgetător

Ziua aduce destul de multă confuzie, mai ales în relaţiile cu prietenii, protectorii sau rudele prin alianţă. Este esenţial să fii calm şi generos în orice situaţie.

Capricorn

De la tine pornesc anumite impulsuri încărcate de o agresivitate pe care nu o poţi controla. Vei avea de suportat consecinţele celor spuse şi decise în această perioadă.

Vărsător 

Poate că îţi scapă atenţiei anumite procese, reacţii şi atitudini care te-ar putea ajuta să înţelegi mai multe. De aceea, nici nu ar trebui să te grăbeşti cu concluziile.

Peşti

Cei care nu au intenţii bune se autoexclud din viaţa ta. Ţie nu îţi rămâne decât să fii martor la acest proces de selecţie pe care îl face viaţa însăşi.