Pacea nu este în mod clar ceea ce vei obţine astăzi pentru că îţi ajung la urechi nişte zvonuri legate de locul de muncă şi oricât de tare ai vrea să nu le crezi, ele îţi confirmă nişte bănuieli. Se pregătesc nişte schimbări ce nu sunt în favoarea ta sau a colegilor, aşa că le spui tuturor ce ai aflat.
 
Balanţă
 
În urma sărbătorilor au rămas multe găuri în buget aşa că asupra casei tale se abate o furtună de vorbe grele. Ţi se fac nişte reproşuri extrem de dure şi nici tu nu rămâi dator, astfel că orgoliile tuturor vor avea de suferit. Abia spre seară tensiunea se mai risipeşte când primeşti o veste bună legată de locul de muncă.
 
Scorpion
 
Dispoziţia ta este una cât se poate de jucăuşă aşa că îţi place faptul că eşti admirat şi flirtezi ţi tu la rândul tău cu cei din jur. Se iveşte ocazia unei întâlniri romantice şi ai mai multe emoţii decât ai fi crezut. Îţi faci griji cu privire la ţinută şi la discuţiile pe care ar trebui să le abordezi pentru a fi pe placul posibilului viitor partener.
 
Săgetător
 
Deşi ţi-ai propus să stai mai mult alături de familie rezişti tentaţiei de a sta lângă cei dragi până eşti invitat la o petrecere şi decizi în ultima clipă că ar fi timpul să reiei ieşirile şi să lucrezi la capitolul viaţă socială pe care l-ai neglijat multă vreme. Vei fi surprins că eşti primit cu braţele deschise de cei pe care nu demult îi ocoleai.
 
Capricorn
 
Atitudinea de victimă a unui prieten te supără pentru că nu remarcă toate eforturile pe care le faci, ba din contră se simte dat la o parte din viaţa ta şi îţi reproşează acest lucru. Nu este bine să forţezi nota ori să te implici şi mai mult în probleme lui, căci până la urmă va trebui să dea dovadă de maturitate.
 
Vărsător

Relaţia de iubire nu este bine aranjată în acest moment, iar partenerul îţi trimite nişte semnale amestecate. Comunicarea scârţâie, iar tu nu ştii ce să înţelegi din acest comportament. Orice încercare de a decoda comportamentul celui iubit este în zadar, deci trebuie să ai răbdare să îi treacă starea nefericită pe care o are.
 
Peşti
 
Eşti pus pe fapte mari astăzi şi deja te gândeşti că ai nevoie de o schimbare pe plan profesional pentru că ceea ce ai acum nu este nici pe departe ceea ce îţi doreşti. Pari gata să te arunci în vâltoarea căutării unui job nou, chiar dacă eşti conştient că nu va fi uşor, ci mai degrabă frustrant.