Fecioară
 
Situaţia profesională îţi întunecă în mod absolut viziunea de viitor şi drept urmare în ultima vreme ai cam refuzat contactul cu persoanele din jur. Astăzi simţi nevoia să discuţi cu nişte persoane apropiate, care să te susţină moral şi să te facă să vezi luminiţa de la capătul tunelului.
 
Balanţă
 
A te îndoi şi a analiza sunt două direcţii juste până la un moment dat doar că va trebuie să te întrebi ce vrei să faci cu ele atunci când te încetinesc. Nu poţi merge înainte fără să te gândeşti la suspiciunile care îţi dau bătăi de cap. Ar fi bine să le laşi deoparte mai ales când eşti în faţa unor alegeri importante.
 
Scorpion

Psihicul tău este destul de fragil astăzi şi ai impresia că ai rămas în urmă din toate punctele de vedere. Oricine pare a avea mai mult noroc decât tine astăzi şi uite aşa îţi petreci ziua spionând ce fac ceilalţi. Desigur că acest obicei nu te ajută foarte mult, dar vei descoperi şi persoane aflate mai jos în ierarhia socială decât tine.
 
Săgetător
 
Situaţia în sfera relaţională se schimbă în mod dramatic, astfel că dacă până acum erai înconjurat de oameni pe care puteai conta, acum te simţi cam singur şi înconjurat de oameni prea puţin dornici să îţi întindă o mână de ajutor. Îţi temperezi cu greu dezamăgirea şi te refugiezi în activităţi pe care le faci de unul singur.
 
Capricorn
 
Un prieten bun te molipseşte cu pesimismul său şi te gândeşti că dacă el trece prin situaţii limită foarte curând vei trece la rându-ţi prin aceleaşi situaţii. Nu este cazul să exagerezi sau să devii de-a dreptul obsedat de un posibil ghinion. Sunteţi persoane diferite şi drept urmare şi norocul este diferit.

Vărsător
 
Eşti în căutarea unor activităţi noi şi interesante pentru că în ultima vreme nu ai avut timp să faci ce îţi place. Îţi consulţi agenda zilnică şi observi că distracţia a dispărut cu totul din program, la fel cum au dispărut şi cei care erau în preajma ta când era vorba de relaxare sau activităţi nebuneşti.
 
Peşti
 
Ţi se cere ajutorul financiar şi tare ai vrea să îl oferi mai ales că este vorba despre un apropiat. Ai calculat bugetul şi ai observat că nu îţi permiţi, cel puţin deocamdată să rezolvi situaţia. Din păcate astăzi nu te poţi încrede în prieteni pentru că şi situaţia lor financiară este la fel de tragică.